БРЦ за мен са най- добрите.П.П. Колега можели да пуснеш снимка на смеситля който споменаваш в предните постове?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Punto - висок разход
Collapse
X
-
batio написа:БРЦ за мен са най- добрите.П.П. Колега можели да пуснеш снимка на смеситля който споменаваш в предните постове?Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
Са ме хвърляте в приключение да монтирам стария ламбда контрол но второто пунто................... тоа ламбда контрол беше монтиран в италия тука посмъртно нема кой да ми го сложи свестно до колкото знамPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
qniz?,,Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
60-100 лева е един ламбда контрол ... И аз нямам , но мисля си сложа. Изпарителя лавато след 6 години му са опекаха мембраните , гадно са държи. Не са спукани . Мен разхода си ми е ясен дъжиш 2500 макс 3000 разхода е малко .... Насмиташ 4000-5000 :Д и лапа яко. И ко караш по слух пак така.Сякак съм го пробвал. Общо взето накрая ми е се тая за разхода въпроса е като намачкам газта да пали гумите , не да са чуди ли да тръгне и да патка ... Проблема е наистина в семсването на гориво въздух и оптималното му изгаряне. Идеята е че в ниските ламда контрола щи пуска по малко газ от там идва икономията а във високите повече И се пак нещо ти следи ква ти е сместа. А не като сега настроиваш да има тяга спрямо 3000 оборота и троиника си седи в едно положение . В ниските ти е прекалено бедна на въздух , в високите ти е прекалено бедна на гориво и няма тяга много. Затва и оптималните обороти са 3000 ... Общо взето проста газова без никва електроника си е едно към гиотере ...>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
Ще го мисля.................Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
онзи ден смених един мимгаз дето имам да вида как ще е и ще пиша, сега го настроивамPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
Според вас на колко хиляди си заминават мембраните? Много ми е важноPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
изпарителя е на 2-3 години или на 70-80 000Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
и пак старата тема нов или смяна на мембраниPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар