Здравейте колеги, от година имам второто пунто, с обикновено АГУ ловато, ама мноо арчи таз пущина бе, 10-9/100 среден разход като от 100км 70% извън градско 15км в едната посока. Какви ли не настройки правих по-малко 8-8,5/100 извънградско не можах да измъкна
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Punto - висок разход
Collapse
X
-
Fiat Punto - висок разход
Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004Етикети: –
-
Не знам на старото пунто свалях под 8/100 извън градско и средният разход беше с литър надолу 8-8,5/100.Нови свещи, читави кабели, читави бобини 100%.......... Настройката е ОКPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
Мембраните на изпарителя?Настройката ти ли си я правил?Да не си сменил бензиностанцията?Сега в "студа" е нормално да гори повече."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
M5kov написа:Мембраните на изпарителя?Настройката ти ли си я правил?Да не си сменил бензиностанцията?Сега в "студа" е нормално да гори повече.Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
Последните и 20 000 км да!Интаче от нея дръпнах оргинална плочка БРЦ от италия отговаря точно за модела, че тукашните ми бяха сложили едно дето става и за рено, като я наложих на БРЦ дифузера беше по-голям с около 5мм, а отвора за степ мотора по-малък и не вървеше и арчеше още повечеPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
Ми знам ли... Освен да си смениш мембраните/изпарителя, щом ти се разправя. Аз не бих го пипал. 9 лв./100 си е пушка."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
арчи като 100 коняPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
batio написа:До преди месец карах Punto 1.2 75коня на газ ,разход 7.5 извън и 9 в града .Нов изпарител си сложих MIMGAS ,а преди да го сменя бях 9 на11.5-12.Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
имал съм миммгаз, кара 1 година и се сговни, по-добре БРЦ или ЛоватоPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
май БРЦ ще си взема АТ90 но ми се струва че Ловатото има леб в негоPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар