M5kov написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мултипла - налягане в рейката и филтър на метана
Collapse
X
-
Я информирай къде се намира, че аз не знам Одеве смених антифриза и направих адаптация на бензин, която тотално скапа празния ход на метан. Ще направя нова директно на метан."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
M5kov написа:Я информирай къде се намира, че аз не знам Одеве смених антифриза и направих адаптация на бензин, която тотално скапа празния ход на метан. Ще направя нова директно на метан.OVB X18XE1 седан+ГИ
Коментар
-
M5kov написа:Я информирай къде се намира, че аз не знам Одеве смених антифриза и направих адаптация на бензин, която тотално скапа празния ход на метан. Ще направя нова директно на метан.FIAT MULTIPLA 1.6 16v BIPOWER 2001
Коментар
-
Оборотите се оправиха след нова адаптация, но се губят цилиндър-два, на студен двигател, когато подам газ.На празен ход си работи нормално, но като подам газ и не се изфорсира веднага и тресе.След минута каране проблема изчезва.Метан станцията така и не я намерих."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
u_bo
-
u_bo
-
Няма... Той и мотора трябва да не е пален, че да е наличен проблема.Тази сутрин запалих на бензин. Работеше идеално, но от ауспуха миришеше много здраво на бензин. :/"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
- 1 like
Коментар
-
M5kov написа:Няма... Той и мотора трябва да не е пален, че да е наличен проблема.Тази сутрин запалих на бензин. Работеше идеално, но от ауспуха миришеше много здраво на бензин. :/Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар