batio написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Темпра1.6 моно ,,ашладисана с АГУ"ама....мноо арчи
Collapse
X
-
batio написа:Колега fuel разбрах ,че е монтирана грешно .Утре ще ги разменя и ще пробвам по твоя начин.Дано се получи настройката на редуктора. :D ПП .Колко затваряш въздуха??FIAT TEMPRA 1.6 75HP
Коментар
-
batio написа:Благодаря, че опитваш да помогнеш muns61 .Приемам съветати,но повечето от хората които познавам с АГУ ,дори трудно палят камоли да карат на бензин .Това не пречи да имат по- нормален разход от моя на газ.FIAT TEMPRA 1.6 75HP
Коментар
-
Ето каква е истината-ходих на майстор (преди да пусна темата),той погледна колата и каза ,,сеа ти си купил тая 20-годишна кола и изкаш да арчи като нова , па и на газ да ти върви па и на бензин . Това и при таксиджиите го нема".И започна да ме убеждава,че АГУ е компромис,че няма,, куплунг’’ или както там се казва този кабел да ме закачи на компа ,че трябва да работи на проба грешка за да я оправи на бензин.... и така .След 15 минутно обикаляне около колата от негова страна аз се изнервих и го освободих от присъствието си.Това е причината да потърся помощ от вас колегите във форума.Не желая да се занимавам повече с хора които са в гащеризони,само за да им викат ,,МАЙСТОРЕ’’,а всъщност отвиват и завиват болтове и гайки.Това го мога и аз.ППРазбирасе има изключения но те в БГ все още са малко засъжаление.
Коментар
-
Правилно ти е казал. Като за начало трябва проверка на зацепване на ремък, центровка на запалване, проверка и евентуална подмяна на свещи, кабели, капачка, палец. Проверка за замукване на въздух, компресия и още куп неща, за които трябва да се плаща...Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.
Коментар
-
Весели празници навсички лолеги :D Ето продължение по моята тема.На първо място смених доставчика,зареждам само от ЕКО.Ефект има но малък,явно газта е малко по-добра,затова започнах да търся и нова плочка.След ровене в нета установих,че плочката трябва да е 34-36мм.По формулата която даде bankov излиза,че плочката е с по -малък диаметър ,но както и да е. Демонтирах моята и ооооо......ужас тя е 38мм. ,нестига големината ами изработката е (като в час по трудово). Започнах да търся плочка и намерих от представител на Ловато,като изработката е много кадърна ,но е пак 38мм.Монтирана е вече и колата е динамична,мощноста е доста по-добра за разхода ще докладвам след някой друг ден.ПП .Между другото приятел ми намери 35мм.плочка на BRC ще я получа след празниците и я тестваме ако резултатите са зле
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар