Със Обикновена Газова съм, и да направихме го с реле и няма страшно колата е супер. Само , че ми обясниха че бенца охлажда инжек. и не е чак толко гот да се спира.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Punto 1.1 55 hp Монтиране на гАз
Collapse
X
-
jansata написа:.... Само , че ми обясниха че бенца охлажда инжек. и не е чак толко гот да се спира.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Иначе не съм вярвал колко е лесно монтирането тези италиянци все едно са знаели, че ще доиде в БГ колата Фиат Пунто :ДД на Всякъде са наслагали удобства да не пробиваш допълнително. Само за шините се използвали машинка иначе навсякъде си имаше дупки за тръби кабели и т.н. Малко е трудно да оцелиш токовете...punto 1.1
Коментар
-
jansata написа:Със Обикновена Газова съм, и да направихме го с реле и няма страшно колата е супер. Само , че ми обясниха че бенца охлажда инжек. и не е чак толко гот да се спира.>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
jansata написа:Я сега ми обясни как точно да си спра помпата че ме замисли с това изказване :D кажи как да го направя???>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
Някой дава ли си сметка при изпреварване (примерно) ако му падне налягането на изпарителя, какво ще се случи ако е изключена бензиновата помпа? И още повече ако не държи налягане. Падането на налягане може да е от малко газ в бутилката или дефектен компонент на ГИ (електроника, редуктор, клапан, сонда, запушване...) По добре си сменете бензиновите маркучи и някоя друга помпа от колкото да рискувате. С тези 2-3-4... релета по 2 лв. не ми се мисли кога кое ще откажа.Brava 1.6 EL 16V 103 hps '96 ГИ Фобос
Коментар
-
gaz написа:Някой дава ли си сметка при изпреварване (примерно) ако му падне налягането на изпарителя, какво ще се случи ако е изключена бензиновата помпа? И още повече ако не държи налягане. Падането на налягане може да е от малко газ в бутилката или дефектен компонент на ГИ (електроника, редуктор, клапан, сонда, запушване...) По добре си сменете бензиновите маркучи и някоя друга помпа от колкото да рискувате. С тези 2-3-4... релета по 2 лв. не ми се мисли кога кое ще откажа.>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
ivan_pop написа:янко написа:Нещо си объркал свързването,ключето не мери товар>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
jansata написа:Колегата е прав за бензиновата помпа изкл. си я с реле и копче и мирна ти глава. а ако иска някой да изпреварва пуска си помпата и газ се за 15 мин ще изпревари и 2 км прав участък :DDD Хора това е 1.1 55 кс трябва Етанол за да скочи...Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар