Здравей Те, колеги имам си едно Пунто от 8 години вече и се реших да го сложа на Газ . Та въпроса ми е може ли малко помощ за монтирането някакви снимки , защото искам аз да си го инсталирам (финансови причини) имам малко поглед върху нещата , но недостатъчен. Всяка помощ ще ми е от полза смимки,схеми и т.н. . Също и си търся малка бутилка.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Punto 1.1 55 hp Монтиране на гАз
Collapse
X
-
jansata написа:Да знам за реглажа , но идеята ми е аз да си оправя по голямата част от нещата искам да ги навържа ама незнам от къде да започна!!!Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Абе най добре си събери парички и някой да ти я монтира, има доста неща дето, няма да се сетиш да ги съобразиш и после ще са едни проблеми дето пак ще ти струват пари. Едва ли някой ще ти вземе повече от 100лв. за монтажа, а си е хамалогия и цапане.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
gaz написа:jansata написа:Колеги Фичката е на Газ Вече....>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
ivan_pop написа:Fiat_Punto11 написа:.........., монтирай си копче с реле да спираш бензиновата помпата при работа на газ.>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар