Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

1.1 Пунто мудно на газ ...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

1.1 Пунто мудно на газ ...

Здравейте , колеги значи проблема ми е следния .... Карам си аз и нямах никви проблеми , колата беше станала доста тихо (очевидно защо) по надолу ще стане ясно. И карам си няма паткания гърмежи и тн. И от един път колата загуби обороти и угасна. И при палене кюф пат кюф пат , на газ не пали , с зор запали на бензин и си върви , но се едно има изгоряла бобина или прецакана свещ. Спрях я пред нас дърпах 1 по 1 кабелите но разлика никва тоест , като дръпна се влошава такта. Не беше проблем с кабели свещи и бобини . Покарах я на бенз бе няма то проблем горе долу добре. Но на газ не се изфорсирва както трябва и патка , има колебания докат набере и се тресе сякаш недостига гориво. Обаче като се поразгледах видях че спортния ми метак Кюнец изгнил и ватата шумозаглошителната запушила аспуха ... Разкарах аспуха , и въпреки това смених свещите . При бензин никакъв проблем , при газ се едно не достига гориво. Разглобих газовия филтър с магнет вентил дето е искарах една шепа пясък и разни боклуци. Проблема не се оправи. Разглобих испарителя Електрическо ЛАВАТО. Няма скъсани платна , но беше мръсен и черен от вътре нагар се едно него гори газта ... Измих го почистих го и го събрах. Проблема с тягата си остана , праих и центровка няколко пъти ... Понякога патка леко очевидно е защо повече въздух , по малко ГАЗ ... Проблема ми е в ниските обороти ... докато се развърти мотора. СЛед 3000 хуква ... но 3000 се чуди такава. Имам чуството че трудно засмуква газ. Несъм проверил само маркуч към плочката за ГАЗ и самата плочка . Имали шанс да е запушена от части ... ?
    >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Working...
X