Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Препоръчаите диагностик Симгаз Браво 1.6 16 98ма за София

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Препоръчаите диагностик Симгаз Браво 1.6 16 98ма за София

Колеги препоръчаите диагностик ГИ Симгаз Браво 1.6 16 98ма отвреме навреме има няма мощност и постоянно насмита бензиновото ЕКУ и пада едно въртене на стартер като е студена колата Или да изхвърлям всичко и да си сложа обикновенна газова че май натам отиват нещата
    fiat bravo 1.6 16V

Има ли достатъчно газ в бутилката? с под 7-8литра е нормално да заглъхва във високи обороти. Какво му прави на бензиновото ЕКУ?

Коментар

ре

misho_ написа:
      Има ли достатъчно газ в бутилката? с под 7-8литра е нормално да заглъхва във високи обороти. Какво му прави на бензиновото ЕКУ?
      Бензина е догоре газта е догоре от скоро започна да няма мощност не само в високите и в ниските днес разгадах че когато няма мощност и на бензин и на газ имам грешка сензор детонации това лесно ще го сменя ама основния проблем е че като е срудена много трудно пали днес маи локализирах проблема а именно навън е около 20 градуса а на компа показва 40градуса на входящия въздух МАПа при мен е и темп сензор и целия беше в някаква гняс изчистих го другата седмица ще свала и колектора да го изчистя и ще махна картерните газове и ще видим дали ще се наложи да сменям и МАПа ако не се оправи махам газовия инжекцион слагам обикновен изпарител и плочка една кихалка на колектора и ще си карам само на газ ааааааааааа вече не търся диагностик мисля че няма смисъл
      fiat bravo 1.6 16V

Коментар

Re: ре

shr81 написа:
        misho_ написа:
        Бензина е догоре газта е догоре от скоро започна да няма мощност не само в високите и в ниските днес разгадах че когато няма мощност и на бензин и на газ имам грешка сензор детонации това лесно ще го сменя ама основния проблем е че като е срудена много трудно пали днес маи локализирах проблема а именно навън е около 20 градуса а на компа показва 40градуса на входящия въздух МАПа при мен е и темп сензор и целия беше в някаква гняс изчистих го другата седмица ще свала и колектора да го изчистя и ще махна картерните газове и ще видим дали ще се наложи да сменям и МАПа ако не се оправи махам газовия инжекцион слагам обикновен изпарител и плочка една кихалка на колектора и ще си карам само на газ ааааааааааа вече не търся диагностик мисля че няма смисъл
        досега как е бил с мощността във високите, а и как в ниски и средни, че не мога да те разбера точно в тази част?

Коментар

re

работи си идеално но по време на движение спирам на светофара тръгвам и няма мощност в целия диапазон все едно е 35 к.с. няма прекъсване или придръпване просто няма тяга (и на газ и на бензин) като угаса и запала няма проблем докато не го направи пак. В неделя намалих малко налягането на изпарителя (четвърт оборот) и засега не ми е направила проблем
          fiat bravo 1.6 16V

Коментар

Working...
          X