Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Към колегите със Стило 1.6 с газов инжекцион

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Към колегите със Стило 1.6 с газов инжекцион

Здравейте, Колеги.Мисля да слагам газов инжекцион на Фиат Стило 1.6 2002г. Искам да попитам при този мотор има ли ги познатите проблеми, като при Bravo 1.6 с пластмасовия колектор. Говоря за проблемите с адаптацията и влошената работа на бензин + прекъсване докато е студена и загубата на мощност.
    Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
    Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Има, ама тука вече мое да боднеш ГИ, който да се върже към компа на колата и да не се сбозява.Мога да ти кажа марки на л.с. и отде да ги купиш, но кой ще ти ги монтира - не те знам.
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Няма проблеми reter.Слагай и си свиркай. Инвестицията си заслужава. 1,16 срещу 2,54 лв. За около 14-15 хиляди изминати километри си на нула. :D Аз минах вече къмто 26 хиляди... Демек съм на +
      Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
      Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
      Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX

Коментар

lhristov написа:
        Няма проблеми reter.Слагай и си свиркай. Инвестицията си заслужава. 1,16 срещу 2,54 лв. За около 14-15 хиляди изминати километри си на нула. :D Аз минах вече къмто 26 хиляди... Демек съм на +
        ха ха значи сме на кантар до тук съм около 25 000 км на газ Лъче аз съм със Стило 1.6 16V 103к. със ГИ Фобос около 10 на 100 проблеми никакви или поне нищо сериозно
        Шофирай разумно, на пътя не си сам.
        Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
        Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
        Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

То се знае, че се избива и си струва. Въпроса беше дали прави познатите проблеми с адаптацията, но смятам че Емо ми отговори.
          Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
          Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

Working...
          X