Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Къде да монтирам и коя марка да сложа Газов инжекцион

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

qnisZ написа:
    gaz написа:
    Само при официалния сервиз дават 5 год. гаранция, само да не звучи като реклама. За омаляването може да прочетеш тук http://www.fobosgas.com/page/105/zas...l#.VANyXdd_v9U
    Я стига с тези реклами то пак една газова ФОБОС и на това му казваш газова. Я кажи на хората какво пише в 5ГОДОШНАТА ГАРАНЦИЯ с малките букви. И от къде я измислихте тази гаранция да зарибявате хората дето не знаят за какво иде реч и ги доите като дойна крава. Да не говорим с проблемите с програмата където всяка седмица нова която не може да се свързва със старата и ред още глупости. Не искам да пиша повече за мен това не е газова даже си продадах кабела за нея и сега съм щаслив кат дойде някой затварям капака и му показвам пътя.
    Не е реклама, с Фобос подкарвам всяка кола! Било то механична инжекция, реникс, вякакви американски, както и Мазда примаси.
    Brava 1.6 EL 16V 103 hps '96 ГИ Фобос

Коментар

Здравей,марелито на този двигател е доста капризно от към адаптации,това което искаш се съмнявам да стане, да нямаш проблеми.Казвам всичко това като собсвеник на кола с този двигател и като човек които се занимава с монтаж на газови инжекциони.
      Fiat Punto 1.2 16 v ELX automatic 00"
      Lancia Delta HPE 2.0 16V 95"

Коментар

[quote="gaz"][quote="qnisZ"]
        gaz написа:
        както и Мазда примаси.
        Аре маздата да вземеш да не я подкарваш точно с Фобос-а че ставаш смешен!И то точно на Примаси-то се засили дето е най-мизерно в това отношение.Сигурно и с Reail Black Body 3ома го подкарваш!?

Коментар

Ми то почти всеки вече работи с МАЗДА даже и ТАМОНАта за която някои се изказа че бил китайски майстор да не говорим че то вече няма коли с тези двойни впръсквания.

Коментар

gaz написа:
            Не е реклама, с Фобос подкарвам всяка кола! Било то механична инжекция, реникс, вякакви американски, както и Мазда примаси.
            Браво!Само че реникс и механична инжекция вече и по моргите ги няма,за Маздата не зная!
            OVB X18XE1 седан+ГИ

Коментар

qnisZ написа:
              Ми то почти всеки вече работи с МАЗДА даже и ТАМОНАта за която някои се изказа че бил китайски майстор да не говорим че то вече няма коли с тези двойни впръсквания.
              Тамона-та има отметка МАЗДА но не може да се справи.Точно Мазда Примаси с 1.8 мотора е един от най-капризните, а Фобос-а нещо в последно време много бутнаха цената което ме навежда на мисълта че не са вдигнали качеството.Отделно на 626 Фобос-а не може да се справи та да не говорим за капризното Примаси

Коментар

npace написа:
                qnisZ написа:
                Тамона-та има отметка МАЗДА но не може да се справи.Точно Мазда Примаси с 1.8 мотора е един от най-капризните, а Фобос-а нещо в последно време много бутнаха цената което ме навежда на мисълта че не са вдигнали качеството.Отделно на 626 Фобос-а не може да се справи та да не говорим за капризното Примаси
                Примасита лично съм правил с Фобос ОБД корекции. Работи идеално с бързи инжектори.
                Brava 1.6 EL 16V 103 hps '96 ГИ Фобос

Коментар

Working...
                X