Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Къде да монтирам и коя марка да сложа Газов инжекцион

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Къде да монтирам и коя марка да сложа Газов инжекцион

Искам да си изкажете мнението кой сервиз ,както и каква марка газов инжекцион да си монтирам на колата Fiat Coupe 2.0 16V ,за да карам ,а не колата ми да седи по сервизи за отсраняване на проблеми ...Бях се замислил за фобос ама чета доста кофти мнения за тях и монтажа им с горна баня....Трябва ми човек на който да оставя колата и да знам ,че е направена и няма да се занимавам с глупости после....Колата летния сезон ще се кара минимум по 80-100км на ден софийско и няма как да не прибегна до алтернативата.В момента не карам кой знае колко и по 100лв на седмица за бензин не ми стигат....За газов инжекцион повече от 800лв мисля да не давам....освен ако не ме оборите...Сервиз в София ми трябва.

Няма как до 800 лв. да ти монтират качествена уредба. Поне за 900 може Фобос 4 (вече и с 5 год, гаранция) с Италиански Изпарител, инжектори, Евро сонда, тръби, маркучи, скоби. Ако Фиатката е 150 коня е добре и редуктора да е мощен.
    Brava 1.6 EL 16V 103 hps '96 ГИ Фобос

Коментар

Колата е 139к.с.Добре къде да си я монтирам тази система и да ми я сложат качествено. Без да имам излишни глсвоболия и разхождания. И да попитам хубаво ли е да си сложа- Кит за омасляване на клапани Flashlube и ако да каква ще ми е ползата.

Коментар

Само при официалния сервиз дават 5 год. гаранция, само да не звучи като реклама. За омаляването може да прочетеш тук http://www.fobosgas.com/page/105/zas...l#.VANyXdd_v9U

Коментар

Добре а къде се намира той и чух че има много недоволни от него. Но може и да греша.

Коментар

Не ти ли става ясно, че е регистриран с цел да си прави реклама ?
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Не. Радвам се, че ми каза. Но добре кой да избера и къде.

Коментар

Намираш добър майстор и му се доверяваш!Газови има най различни,всичко от майстора зависи!
                OVB X18XE1 седан+ГИ

Коментар

gaz написа:
                  Само при официалния сервиз дават 5 год. гаранция, само да не звучи като реклама. За омаляването може да прочетеш тук http://www.fobosgas.com/page/105/zas...l#.VANyXdd_v9U
                  Я стига с тези реклами то пак една газова ФОБОС и на това му казваш газова. Я кажи на хората какво пише в 5ГОДОШНАТА ГАРАНЦИЯ с малките букви. И от къде я измислихте тази гаранция да зарибявате хората дето не знаят за какво иде реч и ги доите като дойна крава. Да не говорим с проблемите с програмата където всяка седмица нова която не може да се свързва със старата и ред още глупости. Не искам да пиша повече за мен това не е газова даже си продадах кабела за нея и сега съм щаслив кат дойде някой затварям капака и му показвам пътя.

Коментар

qnisZ написа:
                    даже си продадах кабела за нея и сега съм щаслив кат дойде някой затварям капака и му показвам пътя.
                    Янко -
                    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

qnisZ написа:
                      gaz написа:
                      Я стига с тези реклами то пак една газова ФОБОС и на това му казваш газова. Я кажи на хората какво пише в 5ГОДОШНАТА ГАРАНЦИЯ с малките букви. И от къде я измислихте тази гаранция да зарибявате хората дето не знаят за какво иде реч и ги доите като дойна крава. Да не говорим с проблемите с програмата където всяка седмица нова която не може да се свързва със старата и ред още глупости. Не искам да пиша повече за мен това не е газова даже си продадах кабела за нея и сега съм щаслив кат дойде някой затварям капака и му показвам пътя.
                      Добре коя марка да сложа на фиата.

Коментар

Аз си монтирах ГИ Агис,за сега съм много доволен от него,предпочетох го пред фобоса и не съжелявам.
                        Peugeot 307 2.0i ГИ
                        ex: Fiat Brava 1.6 16V 90hp

Коментар

Твоя човек е Мишо кв. Х Димитър ул.Васил Петлешков 1 Монтираш и забравяш . Имам монтирани при него 3 ГИ на различни автомобили -никакви проблеми . Много е добър ще ти обърне винаги внимание . Ако ти трябва тел. номер ще потърся .
                          Bravo 1.9 Mjet/120

Коментар

qnisZ написа:
                            +1Ето го Мишо.https://www.facebook.com/MisoGazServiz?fref=ts
                            OVB X18XE1 седан+ГИ

Коментар

Добре коя марка да сложа на фиата.[/quote]На фиата може да сложиш каквато пожелаеш, със всички ще работи.

Коментар

Working...
                              X