това не е ли същото?http://autogas.pl/modules.php?name=T...nt&did=8тук е прекъснат само 1 кабела долу в текста ги има и пълните инжекциони на FIAT
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Емулатор на дюзи - разлика за моно и пълен инжекцион?
Collapse
X
-
Аз съм с LOVATO без емулатори на Brava 1.6 16V 90к.с. Когато поставяха уредбата преди 4 години майстора в сервиза гледа схемата на свързване от една голяма папка на LOVATO. Наистина имаше схема на свързване точно за този модел кола. Каза че няма нужда от емулатори и сложи само две релета. Лампата не свети, освен когато преминавам от газ към бензин премигва за части от секундата. И въпреки че лампата не свети, колата на бензин се спъва и не върви добре, забива нос и приподаване на газ се чуди какво да прави. На газ няма никакви проблеми, освен че гори доста.Brava 1.6 16V 90к.с.
Коментар
-
dani написа:Аз съм с LOVATO без емулатори на Brava 1.6 16V 90к.с. Когато поставяха уредбата преди 4 години майстора в сервиза гледа схемата на свързване от една голяма папка на LOVATO. Наистина имаше схема на свързване точно за този модел кола. Каза че няма нужда от емулатори и сложи само две релета. Лампата не свети, освен когато преминавам от газ към бензин премигва за части от секундата. И въпреки че лампата не свети, колата на бензин се спъва и не върви добре, забива нос и приподаване на газ се чуди какво да прави. На газ няма никакви проблеми, освен че гори доста.
Коментар
-
gdd55
kordoba-та 1.8mI е на газ трупаше зверски грешки заради газовото ,сложихме и емулатор и пак ги трума няма оправия.Но емулатора е за ламбда сондата не за дюзата.Да не би да е трябвало да е за дюзата а майстора да е бил некъдърен
Коментар
-
gdd55 написа:kordoba-та 1.8mI е на газ трупаше зверски грешки заради газовото ,сложихме и емулатор и пак ги трума няма оправия.Но емулатора е за ламбда сондата не за дюзата.Да не би да е трябвало да е за дюзата а майстора да е бил некъдърен
Коментар
-
Иска ми се да продължа темата. При мен сложиха 1 резисторче, след 1 реле, но в момента яко ми смети лампата. дори трябва отвреме навреме да откачам акумулатора за да върви ок. При мен как трябва да е свързването точно? Това КЪМ ЕКУ точно на кои пинове трябва да е? Трябва ми схемка!Не ми се ходи при тез пезевенти пак, още съжалявам за миналия път.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
Мисля че за Типото, първото в подписа.Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
qnisZ написа:Колега за каква кола и с кой двигател става дума.zgabrovski написа:Мисля че за Типото, първото в подписа.FIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
ECU BOSCH 261 203 511; газова BRC
Коментар
-
GTipo написа:Да за Типото...моето е 93-та, с двигателя дето съм писал в подписа. Трупа си грешки.Като махна акумулатора за малко си пали на бензин, по това разбирам.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар