интересното е, че BRC нямат такава опциякоето може би не е случайноискат да са сигурни че ако газта свърши, бензина ще тръгне със сигурност
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Изключване на горивна помпа при системи без връщащо гориво
Collapse
X
-
Sev написа:връзват си гащите, нормалномоя скромен опит обаче показва, че регулатора се поврежда след известно времепоне този на новото Браво (супер калпав е), мисля че и при Стило ще е подобно; но там регулатора е доста по-сериозен и може би ще изкара много повече времеКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Ти още ли не си спрял тая помпа бре от цялата работа само позитиви, негативи почти никви, аз да си призная и аз не съм спрял моята въпреки че при мен има обратно гориво, но при мен е от мързел (на ланчата съм я спрял, за хондата говоря) Тя моята като минава от газ на бензин и без тва позабива така че дали помпата ще ми засили тоя ефект или не, ми е все тая. Но пък и моята помпа е жълти стотинки Така че режи и кабелите и не я мисли, единствено може да имаш леко придърпване при преминаване от газ на бензин и то ако случаино налягането в реиката е паднало. Само си измисли едно реле време от някъде иначе не става да разчиташ дирекно на сигнала към някои от клапаните на газта щото компа на газта отваря клапаните по рано за да провери налягането в реиката Ок ли е и чак тогава минава на газ, ако вържеш релето за управление на помпата към някои от клапаните без реле време ще ти изгасне колата преди да мине на газПравило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
при мен клапана отваря в същият момент когато колата минава на газ, та нямам никакви проблеми. а и дори да не го пуска в същия момент за 2-3 секунди няма да се усети нищо, няма да огасне колата особено на ПХ, от газовия компютър може да се направи по-бързо да обръща на газ, без да си прави много проверки, на 1 приятел вегата щом запали на бензин след 1 секунда отваря газовия клапан и обръща на газ. А аз си я паля дори на газ винаги, само първото палене ми е на бензин докато включа 2ра тогава обръщам на газ
Коментар
-
Slavi_Lancia написа:Ти още ли не си спрял тая помпа бре от цялата работа само позитиви, негативи почти никви, аз да си призная и аз не съм спрял моята въпреки че при мен има обратно гориво, но при мен е от мързел (на ланчата съм я спрял, за хондата говоря) Тя моята като минава от газ на бензин и без тва позабива така че дали помпата ще ми засили тоя ефект или не, ми е все тая. Но пък и моята помпа е жълти стотинки Така че режи и кабелите и не я мисли, единствено може да имаш леко придърпване при преминаване от газ на бензин и то ако случаино налягането в реиката е паднало. Само си измисли едно реле време от някъде иначе не става да разчиташ дирекно на сигнала към някои от клапаните на газта щото компа на газта отваря клапаните по рано за да провери налягането в реиката Ок ли е и чак тогава минава на газ, ако вържеш релето за управление на помпата към някои от клапаните без реле време ще ти изгасне колата преди да мине на газFIAT MAREA 1.6 16V Weekend 99
Коментар
-
янко написа:Аз съм с обикновено газово и карам само на газ,бензина е ако свърши газта.Помпата се каня отдавна да я спра,но не знам релето къде е и не го чувам да цъка ,а не ми се режат кабелите.На няколко коли(мои) съм използвал сигнала от релето да ми управлява и газовото за да не навивам намотки на високоволтовите кабелиПравило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
ivan_pop написа:На моята кола е така,няма обратно гориво от дюзите.Помпата я спирам 30 сек. след като включи газовия клапан с едно реле за време.Правил съм опити какво става при аварийно преминаване на бензин.Няма отрицателни ефекти!С ГИ съм.Play Golf ,but not drive golf!!!
Brava 1,6 16V 99' с ФОБОС
C4 1,4 16V 2007- Stag 300 Premium
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар