Колеги искам да попитам за следното нещо.Вчера паля колата за да се прибирам от работа.Два дена не беше карана.И някак си не беше толкова мощна,като преди.Дори и във високите обороти не се изстрелваше.Има ли вариант ако бензиновата помпа е за смяна да оказва влияние върху газта.С ГИ съм,днес ще сменям двата филтера.Този на изпарителя и капсолования.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Браво 1.6 16в-странно поведение
Collapse
X
-
Re: Фиат Браво 1.6 16в-странно поведение
thenew16v написа:Колеги искам да попитам за следното нещо.Вчера паля колата за да се прибирам от работа.Два дена не беше карана.И някак си не беше толкова мощна,като преди.Дори и във високите обороти не се изстрелваше.Има ли вариант ако бензиновата помпа е за смяна да оказва влияние върху газта.С ГИ съм,днес ще сменям двата филтера.Този на изпарителя и капсолования.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
-
S_BANKOV написа:Ами най добре е да се види какво прави, да се открие причината и да се отстрани и после да се коригират нещата.
Коментар
-
Вчера същия проблем като твоя, загуби мощност и това е. 120-130 и нагоре със зор до 140 и толкова, прибрах се и и я подкарах по ред на тръбите, от бутилката до изпарителя и нагоре и знаеш ли какво установих че караме лайнян-пропан -бутан, филтър на 2х.км. и 3 седмици изисипа точно една шепа графит, пипнах и малко налягането, ей тъй за събота към морето и тая сутрин едвам я вкарвам в завойте , Най странното беше че не беше омазала горивните времена и на бензин и газ бяха 2,5.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
Коментар
-
S_BANKOV написа:Вчера същия проблем като твоя, загуби мощност и това е. 120-130 и нагоре със зор до 140 и толкова, прибрах се и и я подкарах по ред на тръбите, от бутилката до изпарителя и нагоре и знаеш ли какво установих че караме лайнян-пропан -бутан, филтър на 2х.км. и 3 седмици изисипа точно една шепа графит, пипнах и малко налягането, ей тъй за събота към морето и тая сутрин едвам я вкарвам в завойте , Най странното беше че не беше омазала горивните времена и на бензин и газ бяха 2,5.
Коментар
-
Да ще се отрази, но за да върви трябва и нещо да гори от изпарителя се коригира при мен налягането, и го следя на компа, при теб не знам къде е, но е вероятно да е от изпарителяКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар