Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Marea Bipower-инфо за модела

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Marea Bipower-инфо за модела

Здравейте. Отдавна не се бях навъртал из форума и сега възникнаха малко въпроси.Старата кола умря ненеадейно. Счупен сегмент и от там задрало бутало. Разгледах какво предлагат близките автокъщи. В едната ми предлагат Мареа с фабрична метанова уредба. Внос Италия. Преди 3-4 дена докарани колите и джамбазите тепърва започваха да ги чистят и лъскат. Колата пали, работи нормално на бензин. На метан не сме я пробвали, защото е празна бутилката.Моторът отвън...не е нито за гледане, нито за пипане. Ужасно мръсен, но нямаше никъде мазнотия.Италианеца нищо не е пратил като информация за колата-качили тази Мареа и едно ударено отзад Пунто, за да запълнят останалите две места в автовоза. Пунтото го бяха подкарали за части-вече бяха успели да продадат радиатора и предната броня. Километри не гледах, няма смисъл. 98-а се води по документи.Та сега въпросите:Проблемни ли са фабричните метанови уредби на тоя модел по принцип и има ли части, ако се наложи нещо за смянаТрудно ли се вадят документи за уредбата, предвид факта, че е метан и фабрично монтирана

Познат караше такава доста време,като цяло беше много доволен 200-250км градско в София и 300-350 извън града бутилката мисля че е 82 или 88 литра проблем му беше диагностиката-тогава имаше само в оторизираните сервизи,иначе по метана не е правил нищо.Сега с MES 1.7 проблема с диагностиката май отпада -можеш и сам да си я правиш.

Коментар

Карам основно извънградско, 4000 км на месец са гарантирани, от там нагоре вече както дойде. Това е и причината да се заглеждам по метана.

Коментар

Малък резервоар за бензин, проблем с дюзите, заради карането основно на метан, проблем с редукторите и мап сензорите, това са основните им болежки, нещо страшно или скъпо. Но задължително я огледай дали са издрави задните амортисьори и задължително я покара и на метан и диагностика с теб.
        Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
        (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
        Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Working...
        X