Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Място за изпарителя в коша на 1.8/16V

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Място за изпарителя в коша на 1.8/16V

Колеги, къде ви е монтиран изпарителя/редуктора на газовите уредби ?Колата ми е с 1.8/16V двигател и редуктора ( газов инжекцион) е заврян под шофьорския фар. Демек фара, който се намира в дясно, ако сме с лице към отворения кош на двигателя. Има ли по-хитри местенца за закрепване на изпарителя ? Там долу освен, че не мога да го обслужвам лесно ( да му сменям филтъра ) не ми се струва особено удачно от гледна точка на сигурността и надеждността. Пръска вода, кал, има електрически връзки към клапана, тръбите на газовата фаза минават сравнително ниско и др.

1.9 JTD 110hp
    Ex: Fiat Marea 1,8 16v 97г. LPGi

На метан съм. И при мен италянския газаджия го е заврял там.
    Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
    Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
    Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

Точно под стойката на АБ, перфектно място, защитено и не е подложено на допълнително охлаждане от движението. достига се до него за 5 минути.
      Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
      (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
      Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Мда, значи май има по-подходящо място, както изглежда.@S_BANKOV, ще трябва да те навестя най-накрая въпреки отчаяните ми опити да ми се размине.

1.9 JTD 110hp

Коментар

и моя е монтиран под акумулатора точно направена е планка която е монтирана за стоиката на акумулатора

Коментар

Моя изпарител е над съда за спирачна течност, почти до горния ръб на коша. Малко пречи за смяна и доливане на спирачна течност, но не е болка за умиране.
            Fiat Bravo 1.8 GT, 1996 г.

Коментар

А па, ако някой има снимки и ги покаже, цена няма да има..

1.9 JTD 110hp

Коментар

Имаш ми телефона, звънни към края на седмицата да видим дали ще разкостваме на Веско шлепа и къде, таман ще видиш други 1.8 и ще ти вкараме други мухи в главата
                Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Working...
                X