Salvador написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Газова уредба за мареа
Collapse
X
-
Нямам опит с Фобос. Това са споделяли майстори по сервизите, когато исках да си слагам газово на колата и направиха всичко възможно да ме откажат от идеята да слагам такъв.Оплакванията бяха основно от бъгав софтуер и кофти монтаж на тия системи в официалния сервиз. Даже в единия сервиз...Аргус май беше, че са тука в квартала, човекът се шегуваше, че Фобоса трябвало да го продават с годишен абонамент за пътна помощ.
Коментар
-
Salvador написа:Нямам опит с Фобос. Това са споделяли майстори по сервизите, когато исках да си слагам газово на колата и направиха всичко възможно да ме откажат от идеята да слагам такъв.Оплакванията бяха основно от бъгав софтуер и кофти монтаж на тия системи в официалния сервиз. Даже в единия сервиз...Аргус май беше, че са тука в квартала, човекът се шегуваше, че Фобоса трябвало да го продават с годишен абонамент за пътна помощ.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
А кое му е хубавото на Фобос-а,че в нета са повече недоволните от него отколкото доволните?Благодарение на Руските форуми и нежеланието на фобос да съветват своите клиенти,се научих какво къде и ка се пипва.ето тук има повече инфо за фобос от колкото на официалните им странициhttp://www.renault-bg.com/smf/index.php?board=18.0OVB X18XE1 седан+ГИ
Коментар
-
ivan_pop написа:А кое му е хубавото на Фобос-а,че в нета са повече недоволните от него отколкото доволните?Благодарение на Руските форуми и нежеланието на фобос да съветват своите клиенти,се научих какво къде и ка се пипва.ето тук има повече инфо за фобос от колкото на официалните им странициhttp://www.renault-bg.com/smf/index.php?board=18.0Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
Коментар
-
Alex_RT написа:Над 150 000 км съм с Фобос. Друго няма да казвам, смятам това е достатъчно....Подходящия сервиз ще ти предложи и подходяща газова. Според мен нещата са свързани. Всичко зависи и от финансите също.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
Коментар
-
gaz написа:Фобос в момента е с 5 години гаранция! Но това е само в техния сервиз до Богров. Иначе базовата цена е около 850 лв. със Аутогаз италия редуктор.OVB X18XE1 седан+ГИ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар