Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Газова уредба за мареа

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Salvador написа:
    Тази марка инжекциони...съм я чувал да я споменават като пример единствено за това как не трябва да се правят нещата при тия системи.
    Я дай един пример, моля.
    Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
    (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
    Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Нямам опит с Фобос. Това са споделяли майстори по сервизите, когато исках да си слагам газово на колата и направиха всичко възможно да ме откажат от идеята да слагам такъв.Оплакванията бяха основно от бъгав софтуер и кофти монтаж на тия системи в официалния сервиз. Даже в единия сервиз...Аргус май беше, че са тука в квартала, човекът се шегуваше, че Фобоса трябвало да го продават с годишен абонамент за пътна помощ.

Коментар

Salvador написа:
        Нямам опит с Фобос. Това са споделяли майстори по сервизите, когато исках да си слагам газово на колата и направиха всичко възможно да ме откажат от идеята да слагам такъв.Оплакванията бяха основно от бъгав софтуер и кофти монтаж на тия системи в официалния сервиз. Даже в единия сервиз...Аргус май беше, че са тука в квартала, човекът се шегуваше, че Фобоса трябвало да го продават с годишен абонамент за пътна помощ.
        Аха, ясно благодаря за примера.Надявам се твоята газова да не е монтирана при някой от тия спрециалисти.

Коментар

А кое му е хубавото на Фобос-а,че в нета са повече недоволните от него отколкото доволните?
          Благодарение на Руските форуми и нежеланието на фобос да съветват своите клиенти,се научих какво къде и ка се пипва.ето тук има повече инфо за фобос от колкото на официалните им странициhttp://www.renault-bg.com/smf/index.php?board=18.0
          Цитата е от форума на Фобос!
          OVB X18XE1 седан+ГИ

Коментар

Хаха...така де...не са я монтирали те.Беше си на колата като я купих, но е обикновена АГУ.А исках да сложа инжекцион и се загледах във Фобоса заради цената. Но така си и останах с обикновената.

Коментар

ivan_pop написа:
              А кое му е хубавото на Фобос-а,че в нета са повече недоволните от него отколкото доволните?
              Благодарение на Руските форуми и нежеланието на фобос да съветват своите клиенти,се научих какво къде и ка се пипва.ето тук има повече инфо за фобос от колкото на официалните им странициhttp://www.renault-bg.com/smf/index.php?board=18.0
              Цитата е от форума на Фобос!
              Знаеш какво му е хубавото на ФОБОС-а, но съм сигурен че знаеш и къде му е проблема, а именно в липсата на акъл при 90% от монтажниците.

Коментар

S_BANKOV написа:
                Знаеш какво му е хубавото на ФОБОС-а, но съм сигурен че знаеш и къде му е проблема, а именно в липсата на акъл при 90% от монтажниците.
                Ако е така,то който иска да си монтира газова,трябва да се спре на подходящата газова или на подходящия сервиз?!
                OVB X18XE1 седан+ГИ

Коментар

Над 150 000 км съм с Фобос. Друго няма да казвам, смятам това е достатъчно....Подходящия сервиз ще ти предложи и подходяща газова. Според мен нещата са свързани. Всичко зависи и от финансите също.
                  Play Golf ,but not drive golf!!!
                  Brava 1,6 16V 99' с ФОБОС
                  C4 1,4 16V 2007- Stag 300 Premium

Коментар

Фобос в момента е с 5 години гаранция! Но това е само в техния сервиз до Богров. Иначе базовата цена е около 850 лв. със Аутогаз италия редуктор.
                    Brava 1.6 EL 16V 103 hps '96 ГИ Фобос

Коментар

Alex_RT написа:
                      Над 150 000 км съм с Фобос. Друго няма да казвам, смятам това е достатъчно....Подходящия сервиз ще ти предложи и подходяща газова. Според мен нещата са свързани. Всичко зависи и от финансите също.
                      Мда, и аз съм над 100х.км. с ФОБОС, но монитран и настроен кадърно, имаше проблеми с колата но те не бяха с инжекциона, а с колата и такива причинени от моя милост в моменти на просветление. Реално съм сменял един изпарител и една рейка дето им беше време

Коментар

gaz написа:
                        Фобос в момента е с 5 години гаранция! Но това е само в техния сервиз до Богров. Иначе базовата цена е около 850 лв. със Аутогаз италия редуктор.
                        А прочете ли гаранционните условия?http://fobosgas.com/page/124/garants...O4Някъде прочетох за Ланди Ренцо гаранцията е 7 години!Не съм им чел гаранционните условия.
                        OVB X18XE1 седан+ГИ

Коментар

Working...
                        X