Здравейте, мисла да си сложа газова уредба на фиатчето, ако може един съвет каква точно да сложа спрял съм се на фобос. Ето и фирмата към която съм се насочил. ЦЪК
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Газова уредба за мареа
Collapse
X
-
Мен ме насочиха към https://www.facebook.com/MisoGazServiz?fref=nf След празниците съм при него да ми сложи обикновена АГУ. Има доста положителни отзиви от него.
Коментар
-
Иди при Мишо, аз съм много доволен от него. Перфектно ми регулира агу-то и сега си бачка като пушка. На едно приятелче пък му монтира на Стилото ГИ Романо Антонио преди месец и той също е много доволен. Монтаж, разход, динамика... всичко е 6. Майстор от класа си е, не се замисляй1995 Fiat Brava 1.8 16V Анти Гравитационно Устройство
2007 Opel Corsa 1.3 MultiJet 75HP
Коментар
-
kiriluz1 написа:А защо не си монтираш Фобоса в официалния им сервиз на ботевградско шосе.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Колега, сложи ли ГУ?Ако не си мога да ти препоръчам един майстор, но ще трябва да се разкараш до Пловдив, където са най-добрите газаджии в страната.Аз сложих изпарител на Палакар, инжектори баракуда от висок клас, компа е полски, а бутилката българска с БРЦ сонда за сумата от 850 лв.Супер доволен съм...не дава да й пипнеш газта, като осичка е.
Коментар
-
Нямам представа специално за инжекторната рейка на Баракуда точно колко струва, но газаджията ми предложи инжектори на Валтек и цената беше минимум със 100 лева надолу, но си предпочетох Баракудата.Пита ме, дали ще я карам много...ако няма да навъртам много километраж с колата може и Валтека, но не се съгласих.
Коментар
-
В тази връзка, нека някой по-запознат да разясни особеностите на различните ECU, слагани в Мареа и какво може да се очаква от тях при работа на газ.За прословутата "49" серия има писано тук-там. За тези след 2000 година ,сериите на които започват с 4 и 5, няма почти никаква информация. На Стило ги има същите мотори, със същите компютри, поне в първите години от производството. След това пускат модела с двете сонди (ако не бъркам годините, от 2003 нататък).
Коментар
-
Salvador написа:В тази връзка, нека някой по-запознат да разясни особеностите на различните ECU, слагани в Мареа и какво може да се очаква от тях при работа на газ.За прословутата "49" серия има писано тук-там. За тези след 2000 година ,сериите на които започват с 4 и 5, няма почти никаква информация. На Стило ги има същите мотори, със същите компютри, поне в първите години от производството. След това пускат модела с двете сонди (ако не бъркам годините, от 2003 нататък).
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар