Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Газова уредба за мареа

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Газова уредба за мареа

Здравейте, мисла да си сложа газова уредба на фиатчето, ако може един съвет каква точно да сложа спрял съм се на фобос. Ето и фирмата към която съм се насочил. ЦЪК

Като им гледам цената на Фобос и Бардолини, бих ги пропуснал. И не посочват комплектацията.
    Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

Ако можеш да ме насочиш някъде където наистина си разбират от работата

Коментар

Мен ме насочиха към https://www.facebook.com/MisoGazServiz?fref=nf След празниците съм при него да ми сложи обикновена АГУ. Има доста положителни отзиви от него.

Коментар

Като ти я сложи прати ми лс да ми кажеш дали си доволен и май и аз ще хода при него

Коментар

А защо не си монтираш Фобоса в официалния им сервиз на ботевградско шосе.

Коментар

Иди при Мишо, аз съм много доволен от него. Перфектно ми регулира агу-то и сега си бачка като пушка. На едно приятелче пък му монтира на Стилото ГИ Романо Антонио преди месец и той също е много доволен. Монтаж, разход, динамика... всичко е 6. Майстор от класа си е, не се замисляй
              1995 Fiat Brava 1.8 16V Анти Гравитационно Устройство
              2007 Opel Corsa 1.3 MultiJet 75HP

Коментар

Вчера и аз сложих обикновена АГУ при Мишо. Не съм карал много, но засега всичко е ОК. Доволен съм от монтажа и отношението към клиента. За 4 часа беше готова. Разлика във вървежа почти не се долавя...все едно си карам на бензин.

Коментар

kiriluz1 написа:
                  А защо не си монтираш Фобоса в официалния им сервиз на ботевградско шосе.
                  Въх кво ти направи човека Фобос само при Наско на околовръсното, стига да можеш да търпиш на философия, иначе знае какво прави.
                  Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                  (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                  Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Колега, сложи ли ГУ?Ако не си мога да ти препоръчам един майстор, но ще трябва да се разкараш до Пловдив, където са най-добрите газаджии в страната.Аз сложих изпарител на Палакар, инжектори баракуда от висок клас, компа е полски, а бутилката българска с БРЦ сонда за сумата от 850 лв.Супер доволен съм...не дава да й пипнеш газта, като осичка е.

Коментар

Колко пари ти струва баракудата?
                      Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                      (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                      Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Нямам представа специално за инжекторната рейка на Баракуда точно колко струва, но газаджията ми предложи инжектори на Валтек и цената беше минимум със 100 лева надолу, но си предпочетох Баракудата.Пита ме, дали ще я карам много...ако няма да навъртам много километраж с колата може и Валтека, но не се съгласих.

Коментар

В тази връзка, нека някой по-запознат да разясни особеностите на различните ECU, слагани в Мареа и какво може да се очаква от тях при работа на газ.За прословутата "49" серия има писано тук-там. За тези след 2000 година ,сериите на които започват с 4 и 5, няма почти никаква информация. На Стило ги има същите мотори, със същите компютри, поне в първите години от производството. След това пускат модела с двете сонди (ако не бъркам годините, от 2003 нататък).

Коментар

Salvador написа:
                            В тази връзка, нека някой по-запознат да разясни особеностите на различните ECU, слагани в Мареа и какво може да се очаква от тях при работа на газ.За прословутата "49" серия има писано тук-там. За тези след 2000 година ,сериите на които започват с 4 и 5, няма почти никаква информация. На Стило ги има същите мотори, със същите компютри, поне в първите години от производството. След това пускат модела с двете сонди (ако не бъркам годините, от 2003 нататък).
                            Прословутото 49f има един гаден съществен недостатък-на газ ламбда сондата реагира наобратно т.е. при обогатяване показва бедна при обедняване богата и от там настройката на газ е истинско предизвикателство аз поне се боря доста отдавна. Има вариант но никога не е идеален винаги е околу.Сега ми е щукнала една идея само не знам дали ще стане, да сложа самоадаптивен ГИ на фобос според прочетеното би трябвало да стане, при него има инверсно реагиране и на хартия поддържа протокола на 49f но си трябва проба .

Коментар

Тази марка инжекциони...съм я чувал да я споменават като пример единствено за това как не трябва да се правят нещата при тия системи.

Коментар

Working...
                              X