Здравейте колеги,Забелязах,че колата когато времето е по жега в купето се усеще мирис на газ!Колата е мареа 1.6 новия мотор с ГИ, а то е в гаранцияГИ е марка stag модел май 200, но не съм сигурен.Поне на пръв поглед е монтирана прилично.Слагана е в София Люлин некъде май в рено сервиза. Не знам защото е купена скоро самата кола Когато е студено не мирише не знам каква е тази аномалия. Мирише от въздуховодите, а като направя клапата да върти само вътре в купето по-малко се усеща мириса на газ.Душих търсих от къде мирише ама не разбрах Ако я закарам на гаранцията какво може да очаквам?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има миризма на гас,но само на моменти
Collapse
X
-
Закарай я да проверят щателно всички връзки и маркучи. При мен се беше сцепил един маркуч на мап сензора и бая намирисваше в купето. Смених го и всичко е наред. Няколко пъти след зареждане на газ от Газпром станция ми миришеше на газ в купето. Ходих,мериха за течове,мазаха с пяна и така и не откриха теч. От други места като зареждам нямам никакъв мирис в купето.
-
Краси, ти си провери лещата на тръбата за пълнене на бутилката. Забелязах че на Газпром газта е доста по "ароматизирана" от на другите бензиностанции, све пак се прави от съображения за сигурност. А към колегата да се огледа какви вързки на газта минават вътре в коша и то около предна дясна чистачка/ от страната на пасажера/и да почва да търка с гъбичка за чинии и веро..Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
krasio_79bs написа:Зависи от гаранцията.Ако е някой пукнат маркуч едва ли ще се покрива,а и маркуч за 2-3 лв. пред безопасността.Fiat Marea 2.4 JTD+
Fiat Marea 1.6 2000г. + ГИ
Peugeot 406 2.0hdi - once upon a time
Renault 19/1.7mi/ - crash
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар