Какво и как може трябва майстора дето ще я прави да каже!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Газов ин. втора ръка?
Collapse
X
-
Re: Газов ин. втора ръка?
qnkov написа:Удачно ли да е да си търся газов ин. втора ръка, понеже 800-1000 лева нямам. Какви може да са последиците от газов ин. втора ръка и какво най-вероятно е тръгнало да се преебава? Като бутилката мисля да си я взема чисто нова. Не ги разбирам тия газове.Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Atanas71 написа:qnkov написа:Удачно ли да е да си търся газов ин. втора ръка, понеже 800-1000 лева нямам. Какви може да са последиците от газов ин. втора ръка и какво най-вероятно е тръгнало да се преебава? Като бутилката мисля да си я взема чисто нова. Не ги разбирам тия газове.Brava 1.6 EL 16V 103 hps '96 ГИ Фобос
Коментар
-
gaz написа:Мимгаз е много некачествен! Сондите им изпускат, горят бобини, изпарителите в никакъв случай не държат 80хил. кабелажа е от най-некачественiте проводници. Маркучите са по-зле от българските. Не ми хвали нищо турско!OVB X18XE1 седан+ГИ
Коментар
-
Atanas71 написа:Новите Мимгаз Про имат режим на автоматична адаптация към бензиновия комп като се стремят да подържат времената на бенз. инжектори и газовите винаги по зададената настройка.OVB X18XE1 седан+ГИ
Коментар
-
ivan_pop написа:Atanas71 написа:Новите Мимгаз Про имат режим на автоматична адаптация към бензиновия комп като се стремят да подържат времената на бенз. инжектори и газовите винаги по зададената настройка.Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
gaz написа:Atanas71 написа:qnkov написа:Удачно ли да е да си търся газов ин. втора ръка, понеже 800-1000 лева нямам. Какви може да са последиците от газов ин. втора ръка и какво най-вероятно е тръгнало да се преебава? Като бутилката мисля да си я взема чисто нова. Не ги разбирам тия газове.Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Atanas71 написа:Разгледай по-добре, не е сериозно да наричаш някой лъжец без да си проверил на 100% Щом се занимаваш професионално трябва да си коректен в изказванията си.OVB X18XE1 седан+ГИ
Коментар
-
ivan_pop написа:Atanas71 написа:Разгледай по-добре, не е сериозно да наричаш някой лъжец без да си проверил на 100% Щом се занимаваш професионално трябва да си коректен в изказванията си.Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
ivan_pop написа:Аз разбрах каква е истината!А ти излъга!А иначе уча постоянно,няма как иначе,и винаги има какво да се научи!MimGaz-Pro няма функция за каквато и да е адаптация!Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар