Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пунто 1.2 Ще бъди ли на газ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Пунто 1.2 Ще бъди ли на газ?

Здравейте на всички.Тъй като нямам време да се поровя в сайта за подобна тема предварително се извинявам.имам пунто 1.2 75 95 пълна инжекция.Искам да сложа газово но обикновено, не искам инжекцион.Та въпроса ми е Какво трябва да си купя за да тръгне колата да върви на ГаЗ???бутилка,изпарител,копче,кабели,маркучи,тръби .....До тук стигат моите познания относно автоГазта.Говорят ми за сонди кихалки и какви ли още други неща.Моля някой който е на "ти" с газовото и по точно АГУ на пунто да ми изреди кратко и ясно какво да си купя освн по горе посочените от мен неща.Аз лично съм се ориентирал към ЛОВАТО

Отзад напред- Пълначка-Тръба 8-ца - 2метра-буренца 8-ци - поне 3бр. - връзки - бутилка - имаш си- отваряш я проверяваш, пускаш вътре един магнит ако няма- тръба 6-ца поне 6м. -буренца 6-ци вземи поне 10бр. ще ти трябват и за напред- Клапан с филтър- изпарител- стойка за изпарителя - маркуч за газ вземи поне 3 метра - водни съединения - скоби поне 10бр. кабелни обувки женски вземи поне 10бр. - тройник за газ с кран за регулиране- смесител- плочка - кихалки поне две ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ако не си сменял скоро свещи и кабели ги сменяш, колата ще работи добре но само с изрядна запалителна уредба- ще е необходимо сигурно и ламбда емулатор. Като инструменти ще ти трябва резачки, клещи, отвеки, флекс. Вземи и един пакет със свински опашки.Не дупчи никъде колата има си технологични отвори който са запушени с гумени тапи.
    Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
    (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
    Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

изпарител ЛОВАТО, плочка БРЦ оргинална и газ!
      Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
      Втората......пак същата!
      (_-_)______////_______(_-_)
      Punto75-Вече на жената!
      Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004

Коментар

S_BANKOV написа:
        Отзад напред- Пълначка-Тръба 8-ца - 2метра-буренца 8-ци - поне 3бр. - връзки - бутилка - имаш си- отваряш я проверяваш, пускаш вътре един магнит ако няма- тръба 6-ца поне 6м. -буренца 6-ци вземи поне 10бр. ще ти трябват и за напред- Клапан с филтър- изпарител- стойка за изпарителя - маркуч за газ вземи поне 3 метра - водни съединения - скоби поне 10бр. кабелни обувки женски вземи поне 10бр. - тройник за газ с кран за регулиране- смесител- плочка - кихалки поне две ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ако не си сменял скоро свещи и кабели ги сменяш, колата ще работи добре но само с изрядна запалителна уредба- ще е необходимо сигурно и ламбда емулатор. Като инструменти ще ти трябва резачки, клещи, отвеки, флекс. Вземи и един пакет със свински опашки.Не дупчи никъде колата има си технологични отвори който са запушени с гумени тапи.
        За ко му й тоз флекс бре, колега Банков Да не тръдне да реже из колата Ама иначе замени флекса с бормашина с корона за рязане на дупки + няколко размера бургии за дупки за газта отзад в багажника + ако се наложи някъде другаде....Да не се сърдиш, само шега си правя, знам, че ти си готин и няма да се засегнеш.Колегата с темата - ако го закъсаш някъде питай, но ако не си слагал газ досега, първият път няма да е никак лесно или леко.Много внимавай къде какви връзки правиш, откъде прекарваш и т.н., все пак това е газ.Пожелавам успех
        Fiat Tipo 1,4i.e. LPG машина ДзВеРъ ахахаххааххаха

Коментар

Мисля да не се правя на майстор поне от към газова инсталация...Въпросът ми е следния...Тъй като ми изпадна бутилка за резервната гума, но с вътрешна сонда,някой който има такава или знае моля да ми каже колко е обема на леглото в багажника, или поне 40-50 литрува бутилка дали ще влезе?

Коментар

кола

Мога да ти там от Пунтото плочки дори 2 емулатори и двата Сега слагат пластмасови маркучи и е по лесно и евтино изпарителя BRC го сложих на Териоса и няма проблем с него Слагаш кихалка една гумена с клапанче от страни на филтъраИ виж някой където слага газови да ти напише документ /паспорт за монтаж ако сам си е слагаш http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=4058749
            КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
            Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
            http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Working...
            X