Здравейте на всички.Тъй като нямам време да се поровя в сайта за подобна тема предварително се извинявам.имам пунто 1.2 75 95 пълна инжекция.Искам да сложа газово но обикновено, не искам инжекцион.Та въпроса ми е Какво трябва да си купя за да тръгне колата да върви на ГаЗ???бутилка,изпарител,копче,кабели,маркучи,тръби .....До тук стигат моите познания относно автоГазта.Говорят ми за сонди кихалки и какви ли още други неща.Моля някой който е на "ти" с газовото и по точно АГУ на пунто да ми изреди кратко и ясно какво да си купя освн по горе посочените от мен неща.Аз лично съм се ориентирал към ЛОВАТО
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пунто 1.2 Ще бъди ли на газ?
Collapse
X
-
Отзад напред- Пълначка-Тръба 8-ца - 2метра-буренца 8-ци - поне 3бр. - връзки - бутилка - имаш си- отваряш я проверяваш, пускаш вътре един магнит ако няма- тръба 6-ца поне 6м. -буренца 6-ци вземи поне 10бр. ще ти трябват и за напред- Клапан с филтър- изпарител- стойка за изпарителя - маркуч за газ вземи поне 3 метра - водни съединения - скоби поне 10бр. кабелни обувки женски вземи поне 10бр. - тройник за газ с кран за регулиране- смесител- плочка - кихалки поне две ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ако не си сменял скоро свещи и кабели ги сменяш, колата ще работи добре но само с изрядна запалителна уредба- ще е необходимо сигурно и ламбда емулатор. Като инструменти ще ти трябва резачки, клещи, отвеки, флекс. Вземи и един пакет със свински опашки.Не дупчи никъде колата има си технологични отвори който са запушени с гумени тапи.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
-
изпарител ЛОВАТО, плочка БРЦ оргинална и газ!Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
S_BANKOV написа:Отзад напред- Пълначка-Тръба 8-ца - 2метра-буренца 8-ци - поне 3бр. - връзки - бутилка - имаш си- отваряш я проверяваш, пускаш вътре един магнит ако няма- тръба 6-ца поне 6м. -буренца 6-ци вземи поне 10бр. ще ти трябват и за напред- Клапан с филтър- изпарител- стойка за изпарителя - маркуч за газ вземи поне 3 метра - водни съединения - скоби поне 10бр. кабелни обувки женски вземи поне 10бр. - тройник за газ с кран за регулиране- смесител- плочка - кихалки поне две ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ако не си сменял скоро свещи и кабели ги сменяш, колата ще работи добре но само с изрядна запалителна уредба- ще е необходимо сигурно и ламбда емулатор. Като инструменти ще ти трябва резачки, клещи, отвеки, флекс. Вземи и един пакет със свински опашки.Не дупчи никъде колата има си технологични отвори който са запушени с гумени тапи.Fiat Tipo 1,4i.e. LPG машина ДзВеРъ ахахаххааххаха
Коментар
-
кола
Мога да ти там от Пунтото плочки дори 2 емулатори и двата Сега слагат пластмасови маркучи и е по лесно и евтино изпарителя BRC го сложих на Териоса и няма проблем с него Слагаш кихалка една гумена с клапанче от страни на филтъраИ виж някой където слага газови да ти напише документ /паспорт за монтаж ако сам си е слагаш http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=4058749
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар