Здравейте ако някой има браво брава мареа 1.8 с обикновена газова (не инжекцион) моля да качи снимка къде му е монтиран изпарителя. Днес гледахме и се чудехме и реално удобно място за това нещо няма
мненията и ГЪЗовете много си приличат - всеки го има ама не винаги е уместно да го показва
Моята Марея е метан, ама мисля, че няма значение, тя е с редуктор. Че на нея е монтиран на гредичката на радиатора, от страната на въздушният филтър. Но повече място има от другата страна, от към ремъците.
Fiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
http://store.picbg.net/pubpic/CB/75/...cb75.jpgЕто снимка, пада се от страната на ремъците - долу ниско. На моменти като съм минавал през големи локви и не знам, мокро ли се какво, но колата прекъсва и после се оправя веднага, не знам удачен вариант ли е да е там долу.
Не се заяждам просто , се чудя във сервиза също беше идвало едно пежо на което му бяха монтирали изпарителя на същото място ами ако има челен удар какво се случва няма ли възможност да експлодира ?
Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
Ex.Bravo 1997 1.8 GT
Не се заяждам просто , се чудя във сервиза също беше идвало едно пежо на което му бяха монтирали изпарителя на същото място ами ако има челен удар какво се случва няма ли възможност да експлодира ?
Ако продължим тая мисъл, следва че, ако има удар отзад, бутилката ще гръмне. А пък, ако гръмне при удар, значи удара е прекалено силен и с или без газова уредба, си е страшно. Няколко италиани съм виждал вече и то с монтирани в Италия газови, включително моята и изпарителя е монтиран там, някъде отпред.
Fiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
Коментар