Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Съвет за избор на ГИ за Пунто МК2

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ivan_pop написа:
    Една дюза МЕД струва около 120лв.
    Дюзите са с цена 54^. Малко са шумни.Landi Renzo Omegas на малко повече от 140 000 км без никакъв проблем с редовна смяна на филтри.
    Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Равносметка след 2рото напълване на газовата бутилка:Изминати 450 км с 1 бутилка газГазта е от Лукойл - 29,3 л (интересно че бутилката ми е 33л и тъй като се пълни на 80% трябва да събира 26,4л)За този пробег са изгорени и 4,5-5 л бензин.Разхода на бензин може би е малко висок защото като я запаля много рядко я чакам да загрее.След изпразването на бутилката я напълних от друг Лукойл с цел да проверя дали ще ми напълни пак толкова газ и изненадващо ми заредиха даже повече - 29,6л. Възможно ли е да ме цакат с цели 3 л?

Коментар

m.parushev написа:
        Равносметка след 2рото напълване на газовата бутилка:Изминати 450 км с 1 бутилка газГазта е от Лукойл - 29,3 л (интересно че бутилката ми е 33л и тъй като се пълни на 80% трябва да събира 26,4л)За този пробег са изгорени и 4,5-5 л бензин.Разхода на бензин може би е малко висок защото като я запаля много рядко я чакам да загрее.След изпразването на бутилката я напълних от друг Лукойл с цел да проверя дали ще ми напълни пак толкова газ и изненадващо ми заредиха даже повече - 29,6л. Възможно ли е да ме цакат с цели 3 л?
        Едва ли, по принцип бутилките на са точния обем който ги дават, а и нивомера като позадържи, ето ти още някой литър. Моята бутилка (тип пура) е 25 литра по паспорт а събра 24+, та реших да направя една сметка и се оказа 28+литра. По принцип никога не я пълня докато изключи, а приблизително на 2/3 от обема. Често пъти ми се случва да следя нивомера докато зарежда, а той непомръдва, едва като паркирам пред блока тогава се е вдигнала стрелката.
        FIAT Punto ELX /1.6 / 90HP ГИ LOVATO EASY FAST

Коментар

Working...
        X