ivan_pop написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Съвет за избор на ГИ за Пунто МК2
Collapse
X
-
Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
-
Равносметка след 2рото напълване на газовата бутилка:Изминати 450 км с 1 бутилка газГазта е от Лукойл - 29,3 л (интересно че бутилката ми е 33л и тъй като се пълни на 80% трябва да събира 26,4л)За този пробег са изгорени и 4,5-5 л бензин.Разхода на бензин може би е малко висок защото като я запаля много рядко я чакам да загрее.След изпразването на бутилката я напълних от друг Лукойл с цел да проверя дали ще ми напълни пак толкова газ и изненадващо ми заредиха даже повече - 29,6л. Възможно ли е да ме цакат с цели 3 л?
Коментар
-
m.parushev написа:Равносметка след 2рото напълване на газовата бутилка:Изминати 450 км с 1 бутилка газГазта е от Лукойл - 29,3 л (интересно че бутилката ми е 33л и тъй като се пълни на 80% трябва да събира 26,4л)За този пробег са изгорени и 4,5-5 л бензин.Разхода на бензин може би е малко висок защото като я запаля много рядко я чакам да загрее.След изпразването на бутилката я напълних от друг Лукойл с цел да проверя дали ще ми напълни пак толкова газ и изненадващо ми заредиха даже повече - 29,6л. Възможно ли е да ме цакат с цели 3 л?FIAT Punto ELX /1.6 / 90HP ГИ LOVATO EASY FAST
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар