Колеги имам следния проблем.С ГИ съм и като карам на газ на ниските обороти имам едно прехълцване на колата и сякаш ми се губи мощността.Мислих да не е от филтрите.Смених ги.Чистих и тръбите преди дросела,но пак го имам проблема.Някои може ли на даде идеи какъв може да е проблема?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Браво 1.6 16в-проблем на газ
Collapse
X
-
Никакви кранчета не съм пипал,а филтрите смених този за твърдите частици и другия който е преди инжекторите.А има ли някакъв вариант налягането да не е достатъчно.Преди имах проблем,като подам повече газ му беше ниско налягането и автоматично минаваше на бензин.Един познат който се занимава с газови ми вдигна налягането.Дали може това пак да е проблема.
Коментар
-
мММ да,аз съм с обикновенна газова 1,6 16v но имах точно този проблем колата върви но при ускорение хъца(замисля се ) и наистина каточели губи мощност.Филтри,настройка и едно кабелче на 1ви цилиндър(което мн.трудно го открих че е пробило),та класиката кабели и свещи,за мен имаш високоволтова дъга която не виждаш!БРАВА С КЛЮЧ
Каква е максималната скорост при секса?
- 68, защото при 69 се обръщате.
Коментар
-
Що не си закачиш ГИ на диагностика да ти каже какво го боли, ами си гадаем тука, може да е МАП, може да е термо датчик, може да е рейка. Но определено не му стига гориво, това е.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Фиат Браво 1.6 16в-проблем на газ
Цецо1 написа:Довечера на тъмно огледай около бобината и кабелите ,защото на тъмно ,ще видищ дали прехвърла искра.(като от запалка дето неможе да запали) и после диагностика на ГИ
Коментар
-
thenew16v написа:Някои знае ли в София къде правят читава диагностика.С ГИ (AG) съм нямам си понятие каква е тая марка.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар