Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиат Браво 1.6 16в-проблем на газ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колеги имам следния проблем.С ГИ съм и като карам на газ на ниските обороти имам едно прехълцване на колата и сякаш ми се губи мощността.Мислих да не е от филтрите.Смених ги.Чистих и тръбите преди дросела,но пак го имам проблема.Някои може ли на даде идеи какъв може да е проблема?

Ако щуцерите за газта са забити далеч от всмукателните клапани, е нормално да прихлъцва двигателят. Давай и повече газ.
    Fiat Tipo 1.6 i.e. 1992 г.
    Suzuki GSX 1100 E 1985 г.

Коментар

Колата е карам от близо 1 година,а проблема ми се появи от 2 седмици

Коментар

Не и стига горивото, да си пипал крана на бутилката? Кой филтри смени?
        Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
        (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
        Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Никакви кранчета не съм пипал,а филтрите смених този за твърдите частици и другия който е преди инжекторите.А има ли някакъв вариант налягането да не е достатъчно.Преди имах проблем,като подам повече газ му беше ниско налягането и автоматично минаваше на бензин.Един познат който се занимава с газови ми вдигна налягането.Дали може това пак да е проблема.

Коментар

Колеги никой ли няма мнение на таэи тема?

Коментар

мММ да,аз съм с обикновенна газова 1,6 16v но имах точно този проблем колата върви но при ускорение хъца(замисля се ) и наистина каточели губи мощност.Филтри,настройка и едно кабелче на 1ви цилиндър(което мн.трудно го открих че е пробило),та класиката кабели и свещи,за мен имаш високоволтова дъга която не виждаш!
              БРАВА С КЛЮЧ
              Каква е максималната скорост при секса?
              - 68, защото при 69 се обръщате.

Коментар

Колега нещо не ти хващам мисълта, кабели и свещи ли трябва да сменям

Коментар

Що не си закачиш ГИ на диагностика да ти каже какво го боли, ами си гадаем тука, може да е МАП, може да е термо датчик, може да е рейка. Но определено не му стига гориво, това е.

Коментар

Довечера на тъмно огледай около бобината и кабелите ,защото на тъмно ,ще видищ дали прехвърла искра.(като от запалка дето неможе да запали) и после диагностика на ГИ
                    БРАВА С КЛЮЧ

Коментар

А и колегата S_BANKOV е доста прав.Успех
                      БРАВА С КЛЮЧ

Коментар

Някои знае ли в София къде правят читава диагностика.С ГИ (AG) съм нямам си понятие каква е тая марка.

Коментар

Цецо1 написа:
                          Довечера на тъмно огледай около бобината и кабелите ,защото на тъмно ,ще видищ дали прехвърла искра.(като от запалка дето неможе да запали) и после диагностика на ГИ
                          Колега,казваш да видя дали прехвърля искра,на самата бубина ли имаш в предвид?

Коментар

thenew16v написа:
                            Някои знае ли в София къде правят читава диагностика.С ГИ (AG) съм нямам си понятие каква е тая марка.
                            А това вече е нещо друго. Зенит мисля правеха в надежда , СОК1 може да подскаже къде точно

Коментар

Надежда по голямата част ми е ясна,само да кажете къде по точно?

Коментар

Working...
                              X