Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Газови проблеми

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Газови проблеми

Здравейте колеги имам един проблем колата е с обикновенно газово и пали само на бензин на газ не иска няма никакъв проблем да прехвърли от бензин на газ в момента, в който припали на бензин, но искам да мога да я паля на газ някакви предложения? Предполагам може би е в ключа играта(ръчен обикновен)?
    Fiat punto 1,1
    Fiat bravo 1,6 16v
    Fiat bravo 2,0 20v
    Honda civic 1,5
    BMW e30 '84 150+hp Opel Omega B '98 116hp back to HGT, Peugeot 306, Astra F...

Какъв е ключа? 2 или 3 позиции? Ако е с 2 даваш на контакт, цъкваш на бензин и след това пак на газ и ако спре да мига диодчето на газта би трябвало да запали директно на газ. На една от предните ми коли имаше копченце отзад на ключа за принудително палене директно на газ. Най-добре дай снимка на ключа.
    Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
    Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
    Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

С 3 позиций е междинната нищо не свети, но си е бензин и лампичките не мигат предполагам, че е най убитото ключе на света
      Fiat punto 1,1
      Fiat bravo 1,6 16v
      Fiat bravo 2,0 20v
      Honda civic 1,5

Коментар

Ам смени го де, струва 15лв.
        Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
        (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
        Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Колега защо да сменям нещо, което работи? То си е било така от поставянето му
          Fiat punto 1,1
          Fiat bravo 1,6 16v
          Fiat bravo 2,0 20v
          Honda civic 1,5

Коментар

здр. да ви споделя вчера бях на газ анализатор и маистора ми залепи някво тиксо да намали протока на въздух на 50% ,сега на гас е добре ама на бензин не е

Коментар

Къде го е залепил това тиксо?
              Fiat punto 1,1
              Fiat bravo 1,6 16v
              Fiat bravo 2,0 20v
              Honda civic 1,5

Коментар

KrAs написа:
                Къде го е залепил това тиксо?
                Е няма да е на ауспуха я - на тръбата за въздуха Може да се сложи и срязана наполовина малка бутилка от минерална вода - върши същата работа. Отвора без капачката е точно колкото си требе!
                Велосипед да, но ролкови кънки - не! Балканчето е без акумулатор, симсонката е без гуми. Я, падна ми се и фиатче 126! Вече съм с фиат и напреднал шофьор, та чак съм станал маниак, а сега и фанатик!

Коментар

и като карам на бензин да я махам О.К.

Коментар

stambata1982 написа:
                    и като карам на бензин да я махам О.К.
                    И защо ти я е сложил? Защото ти гасне в движение с голяма скорост? Ми свикни и пускай на свободна под 70км/ч. Какво ще си играеш.
                    Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v

Коментар

Working...
                    X