Здравейте колеги имам един проблем колата е с обикновенно газово и пали само на бензин на газ не иска няма никакъв проблем да прехвърли от бензин на газ в момента, в който припали на бензин, но искам да мога да я паля на газ някакви предложения? Предполагам може би е в ключа играта(ръчен обикновен)?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Газови проблеми
Collapse
X
-
Какъв е ключа? 2 или 3 позиции? Ако е с 2 даваш на контакт, цъкваш на бензин и след това пак на газ и ако спре да мига диодчето на газта би трябвало да запали директно на газ. На една от предните ми коли имаше копченце отзад на ключа за принудително палене директно на газ. Най-добре дай снимка на ключа.Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
-
stambata1982
здр. да ви споделя вчера бях на газ анализатор и маистора ми залепи някво тиксо да намали протока на въздух на 50% ,сега на гас е добре ама на бензин не е
Коментар
-
KrAs написа:Къде го е залепил това тиксо?Велосипед да, но ролкови кънки - не! Балканчето е без акумулатор, симсонката е без гуми. Я, падна ми се и фиатче 126! Вече съм с фиат и напреднал шофьор, та чак съм станал маниак, а сега и фанатик!
Коментар
-
stambata1982
Реклама
Collapse
Коментар