Здравейте. Днес направих един тест на стилото, минах на бензин и 1ва-2ра до 6-7 хиляди оборота без никакви проблеми. На газ обаче след 5 хиляди оборота започва леко да се зачудва и да прекъсва все едно не стига гориво, независимо от това на коя скорост съм. Газта ще минава през майстор(пуста му работа не мога да стигна), тва е сигурно защото човека, от който я взех каза, че не е минавал, обаче се надявам да ми кажете вие дали това е нормално поведение като цяло и ако не е от какво може да е предизвикано. Също така свещите са ми за смяна май(тия дена на студен старт малко губи обороти), та може ли и те да са причината за това, макар, че и преди съм забелязвал да прекъсва.Мерси предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Stilo 1.8 ГИ прекъсва във високите обороти.
Collapse
X
-
fatalerrorbg написа:dudulia написа:Мисля,че инжекторите ти остават постоянно отворени и не ти достига гориво.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
Re: Stilo 1.8 ГИ прекъсва във високите обороти.
fatalerrorbg написа:Здравейте. Днес направих един тест на стилото, минах на бензин и 1ва-2ра до 6-7 хиляди оборота без никакви проблеми. На газ обаче след 5 хиляди оборота започва леко да се зачудва и да прекъсва все едно не стига гориво, независимо от това на коя скорост съм. Газта ще минава през майстор(пуста му работа не мога да стигна), тва е сигурно защото човека, от който я взех каза, че не е минавал, обаче се надявам да ми кажете вие дали това е нормално поведение като цяло и ако не е от какво може да е предизвикано. Също така свещите са ми за смяна май(тия дена на студен старт малко губи обороти), та може ли и те да са причината за това, макар, че и преди съм забелязвал да прекъсва.Мерси предварителноКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Re: Stilo 1.8 ГИ прекъсва във високите обороти.
S_BANKOV написа:fatalerrorbg написа:Здравейте. Днес направих един тест на стилото, минах на бензин и 1ва-2ра до 6-7 хиляди оборота без никакви проблеми. На газ обаче след 5 хиляди оборота започва леко да се зачудва и да прекъсва все едно не стига гориво, независимо от това на коя скорост съм. Газта ще минава през майстор(пуста му работа не мога да стигна), тва е сигурно защото човека, от който я взех каза, че не е минавал, обаче се надявам да ми кажете вие дали това е нормално поведение като цяло и ако не е от какво може да е предизвикано. Също така свещите са ми за смяна май(тия дена на студен старт малко губи обороти), та може ли и те да са причината за това, макар, че и преди съм забелязвал да прекъсва.Мерси предварително
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар