Здрасти,колеги и градски!Търся човек,работещ с ГИ . AG .изпарител tomasetto ,AG рейка,карам ulysse 2,0 i и имам много ядове с туй газово,даже незнам дали е подходящо за тази кола.Разход градско 21 газ, ме убива.Газовото е още в гаранция,то бяха настройки,то бяха чудеса,то грешки чистихме , ама не.Днес ,май и бензиновата помпа умря и имам едни съмнения,че не се изключва при работа на газ.Дано ме насочите към точния човек.Всички идеи са добре дошли.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
кадърен газаджия във Варна
Collapse
X
-
Без турбо 121к.с. лошото е че,30 пъти поне,сменяхме настройките и разхода е голям.Затова мисля,че не пасва това газово на тази кола.Или компютъра на газовото?Когато я карах от Германия сметнах 7/100 бензин извънгр. сега за 20лв. газ минах 72 км.градско,като поне 8 км. са на бензин.Е, няма такова животно ..... и това от слагането на газ,до сега.С някои настройки смъкнахме на 15 извънгр.Та,ми трябва компетентно мнение.Колеги с такива коли имат разход 10/12/14 градскоFiat Ulysse 2.0 S
Коментар
-
sunman1972 написа:Без турбо 121к.с. Колеги с такива коли имат разход 10/12/14 градскоFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Да не те отчайвам ама досега не съм случил на кадърен газаджия във Варна. Говоря специално за монтаж на газово на Фиат Брава 1.4mi. В първия сервиз след разход 20/100 градско и хиляди настройки вдигнаха ръце от мен,свалиха го и ми върнаха парите. След една година каране на Бензин реших пак да сложа газово . Този път в по-добър сервиз. В началото разхода беше 14/100 градско . След месец каране рязко скочи на 16.после на 18 и накрая 20 .минах на бензин. Ходих при още 2-3 сервиза които я свалиха на 16-17 /100. Накрая последва обява в Интернет и продажба. Минах на дизел и съм много доволен . Разход и динамика в пъти превъзхождащи пропана. Цял живот съм карал десетки коли само на пропан и метан, но като се качих на дизела разбрах колко години наред съм се наказвал с тази газ. То не бяха кабели свещи настройки менене на обороти замъзване на изпарител .мъките по елконите. И реплики от газаджии- Първо я оправи на бензин и после ела при мен. Трупане на грешки и т.н. Не на последно място неизползваем багажник и големи мъки при изпреварване на тир. От 5та 4та че на 3та. Колко мъка има по този свят. Икономията е майка на мизерията.А то какво се получава като дръпна чертата за газ бензин на100км. И сега за дизел на 100км. Ми излиза 1 към1 от към пари на бензиностанцията.Ама едното беше 112 нютонметра а дизела 255 нютонметра.Fiat Stilo 1.9JTD Multiwagon 115кс 2004г.
Коментар
-
sunman1972 написа:Без турбо 121к.с. лошото е че,30 пъти поне,сменяхме настройките и разхода е голям.Затова мисля,че не пасва това газово на тази кола.Или компютъра на газовото?Когато я карах от Германия сметнах 7/100 бензин извънгр. сега за 20лв. газ минах 72 км.градско,като поне 8 км. са на бензин.Е, няма такова животно ..... и това от слагането на газ,до сега.С някои настройки смъкнахме на 15 извънгр.OVB X18XE1 седан+ГИ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар