Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Настройка на изпарител

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

газова

Плачката трябва да е от горния вид или е долния
    Прикачени файлове
    КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
    Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
    http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

дали с 2 или със един няма никаво значение при моното, уж като е с 2 по хубаво се смесва газта с въздуха. В този случай при моното се слага 3ник с 1 регулировъчен винт. При карбураторите е друго там са по 1 за всяка камера и е с 2 рег. винта на тройника.

Коментар

Re: газова

kluchar написа:
        Плачката трябва да е от горния вид или е долния
        плочката е като тази от втората снимка само че щуцерите не са прави а са като дъга

Коментар

misho_ написа:
          дали с 2 или със един няма никаво значение при моното, уж като е с 2 по хубаво се смесва газта с въздуха. В този случай при моното се слага 3ник с 1 регулировъчен винт. При карбураторите е друго там са по 1 за всяка камера и е с 2 рег. винта на тройника.
          Тъй, де. Нали и аз това казвам. Ама при колегата ако винтът на единия щуцер е навит повече отколкото трябва, няма да иска да върви като хората, щото сечението на влизащите в плочката маркучи със сигурност е по-малко от на този, който излиза от изпарителя. Ако пък са отворени повече, разходът ще скочи с много.П.П. Колегата с проблема пробва ли да направи настройката?
          Fiat Tipo 1.6 i.e. 1992 г.
          Suzuki GSX 1100 E 1985 г.

Коментар

пробвах настройката,малко трудно е да се регулира с двато винта,след ден два ще пиша какъв е разхода

Коментар

Ами в краен случай завиваш (затваряш) единия винт, така че към плочката да отива газ само по единия маркуч и правиш настройката както ти обясних по-горе.

Коментар

bobi20 написа:
                пробвах настройката,малко трудно е да се регулира с двато винта,след ден два ще пиша какъв е разхода
                Разхода не ти зависи само от положението на двата винта , дай повече инфо за колата / уредбата ако искаш някой да ти помогне - иначе ще си ги въртиш до...
                Bravo 1.9 Mjet/120

Коментар

xx_x написа:
                  bobi20 написа:
                  Разхода не ти зависи само от положението на двата винта , дай повече инфо за колата / уредбата ако искаш някой да ти помогне - иначе ще си ги въртиш до...
                  в първия пост писах че колата е брава 1.4,изпарителя е мимгаз,на бензин си е ок само на газ има голям разход

Коментар

xx_x написа:
                    bobi20 написа:
                    На колегата му беше обяснено и как да си настрои тихите обороти от изпарителя.

Коментар

и така колеги след настройката на изпарителя разхода ми е 23/100,в неделя ще сменя тройника с един винт и ако не се оправи ще последва смяна на изпарител

Коментар

Слушай сега колега.Този двигател съм го газифицирал с газова уредба втора употреба сам преди няколко години и от тогава съм сменил два пъти мембрани на изпарителя.Първия път с Български ,а след това оригинални за ловато.След мен помагах на мой приятел който впоследствие купи три броя Брава 1,4 и ги газифицира сам.Не сме имали такива проблеми с разхода.Изпарителя ми е ловато електрически.С тройник съм и съм развил и двата винта колкото да се форсира и да има тяга мотора.Малкия винт на изпарителя е стегнат докрай.Изпарителя повтарям е Ловато и то с нови мембрани.Вземи смени мембраните на този мимбоклук да видим какво ще стане с разхода ти.Миналата седмица този ефтин Мимгаз така хубаво удави едната Брава ,че не можахме да я запалим изобщо и спряхме с опитите за да пощадим акумулатора.Запали след 2 часа без проблем.
                        Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                        Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Working...
                        X