S_BANKOV написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Типо 1.6 не пали на бензин
Collapse
X
-
И като я полееш успява да запали ли? На колко километра/години е този изпарител,каква марка е и какъв е вакуумен или електрически? Просто се нуждае или от настройка,или от смяна на мембрани,а може и целия.При тези положителни температури трябва да пали без да се замисля.Аз си паля също направо на газ.Прецъквам си почерпката 2 пъти сутрин и взривявам.Иначе и аз имах същите ядове след като цяло лято не я бях карал на бензин-ток имаше,бензин влизаше в моното,но дюзата не пръскаше.Киснах я в газ за горене-нямаше ефект,сложих друга налична дюза,но тя не беше виждала бензин 3-4 години и също не пръскаше и си върнах старата с идеята да отстранявам проблема нататък във времето.И един ден докато си карах на майтап прецъках копчето да видя дали пък днес не е в настроение да тръгне и взе,че обърна на бензин.Оттогава гледам всяка седмица по-малко да я обръщам колкото системата да не се разсъхва.При мен съм спрял помпата само.Поне на мен повече ми харесва идеята да сменя платното на регулатора(10-15лв) ако се наложи вместо цяла помпа(60-80лв)EX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
Fiat Punto 1.2 16v Sporting
Коментар
-
Сега при положителните температури си пали без проблем, казвам, че когато е мнооого студено тогава не иска ама като го полея тогава пали. Той е електрически - Ловато. Все си говорим за смяна на мембраните, но не сме още.На ултразвук да почистим дюзата искам аз, мъжо вика с добавка да пробваме първо.Иска ми се да си оправим Типичко - 7 години служи вярно, кучето бясно :DPunto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар