Колеги здравейте. Колата не пали на бензин и ми омръзна да поливам изпарителя с гореща вода, когато е студено.Съмняваме се в релетата дето дават ток на инжектора. Обаче не знаем кое точно е.Някой има ли идея ?! Хммм или къде мога да намеря схема ?!Колата е Фиат Типо 1994г.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Типо 1.6 не пали на бензин
Collapse
X
-
янко написа:Като за начало си оправи свързването на изпарителя,аз карам и паля само на газ и не ми е замръзвал изпарителяСтило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Коментар
-
Е, не, съжалявам, не знам. Познанията ми стигат до тук.И що не го смениш цялото реле, щом го знаеш кое е? Или иди на майстор. Та, аз съм до тук. Съжалявам, че поу... темата.Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Коментар
-
янко написа:На газ как спираш дюзата?Да не би от там да е проблема?Имахме едно поло и ми правеше проблем релето с което се спира бензинаPunto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING
Коментар
-
ivchotr написа:Някои газаджии директно спират помпата при превключване на газ. Проверил ли си дали хвърля бензин преди моното?Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Релето го намерихме, то даже се вижда.Остава да е запушена дюзата ...Добавка, която се слага в бензина - Родекс ли Редекс ли, това ми препоръчват ...Аз съм малко скептично настоена към всякакъв род добавки ...Какво ще кажете ?!Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING
Коментар
-
mims написа:Релето го намерихме, то даже се вижда.Остава да е запушена дюзата ...Добавка, която се слага в бензина - Родекс ли Редекс ли, това ми препоръчват ...Аз съм малко скептично настоена към всякакъв род добавки ...Какво ще кажете ?!Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
Коментар
-
mims написа:Как да разбера дали достига ток ?!И как може да се отстрани това ?!Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар