Колеги здравейте. Колата не пали на бензин и ми омръзна да поливам изпарителя с гореща вода, когато е студено.Съмняваме се в релетата дето дават ток на инжектора. Обаче не знаем кое точно е.Някой има ли идея ?! Хммм или къде мога да намеря схема ?!Колата е Фиат Типо 1994г.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Типо 1.6 не пали на бензин
Collapse
X
-
янко написа:Като за начало си оправи свързването на изпарителя,аз карам и паля само на газ и не ми е замръзвал изпарителяСтило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Коментар
-
Е, не, съжалявам, не знам. Познанията ми стигат до тук.И що не го смениш цялото реле, щом го знаеш кое е? Или иди на майстор. Та, аз съм до тук. Съжалявам, че поу... темата.Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Коментар
-
янко написа:На газ как спираш дюзата?Да не би от там да е проблема?Имахме едно поло и ми правеше проблем релето с което се спира бензинаPunto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING
Коментар
-
ivchotr написа:Някои газаджии директно спират помпата при превключване на газ. Проверил ли си дали хвърля бензин преди моното?Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Релето го намерихме, то даже се вижда.Остава да е запушена дюзата ...Добавка, която се слага в бензина - Родекс ли Редекс ли, това ми препоръчват ...Аз съм малко скептично настоена към всякакъв род добавки ...Какво ще кажете ?!Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING
Коментар
-
mims написа:Релето го намерихме, то даже се вижда.Остава да е запушена дюзата ...Добавка, която се слага в бензина - Родекс ли Редекс ли, това ми препоръчват ...Аз съм малко скептично настоена към всякакъв род добавки ...Какво ще кажете ?!По скоро не стига ток до моното или бензиновата помпа не работи.
Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
Коментар
-
mims написа:Как да разбера дали достига ток ?!И как може да се отстрани това ?!и като откриете КЪДЕ няма ток ще стане ясно ЗАЩО го няма. пп Ако изпарителя ти замръзва най вероятно изпуска газ от някъде.
Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар