Добър ден на всички.Проблемът ми е следният.. баща ми ми купи фиатчето тая година февруари месец,единственото което ни даде продавача с колата беше : малък и голям талон на автомобилът,и Договор за покупко продажба където той бил купил колата от някъкъв човек от Враца,и талон където е минала преглед... и платен данък за 2012...и така си карам и до днес.. спирали са ме Полицай поне 7,8 пъти от тогава и до сега съм бил все изряден от всякъде и никой нищо не ми е казвал за талони че са на друг човек на името нито пълномощно имам нито нищо.. но мисълта ми е такава.. понеже съм от Червен бряг"Плевенско"..и сега тая година се чудя как ще мина и преглед след като няма как да платя данъка защото на талоните са иментата на човека от враца.. МОЛЯ ВИ КАЖЕТЕ МИ КАКВО ТРЯБВА ДА НАПРАВЯ ЗА ДА СИ Я ПРЕХВЪРЛЯ НА МОЕ ИМЕ ЗА ДА МИ Е СПОКОЙНА ГЛАВАТА.. Дори на скоро говорих с адвокат и той ми пък каза че от тоя от който съм взел колата е трябвало да смени номерата и талоните в срок от 15 дена след като са сключили с човекът от враца договор покупкопродажба, та сега се чудя.. тука стават.. .яки главоблъсканици .моля ви обяснете ми какво трябва да правя ..
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моля за Помощ: ПРОБЛЕМ С ДОКУМЕНТАЦИЯТА НА FIAT punto.
Collapse
X
-
Онзи трябва да ходи в Кат да си прехвърли колата на негово име, не се притеснявай за 15 дневния срок, ще мине. След това отивате при нотариус, прехвърля ти колата, минаваш през Кат за областта в която живееш, след това отиваш в общината, регистрираш колата, плащаш данъка, и чак след това на преглед.1990 TEMPRA SX 1.4 Carb
-
Tempras написа:Онзи трябва да ходи в Кат да си прехвърли колата на негово име, не се притеснявай за 15 дневния срок, ще мине. След това отивате при нотариус, прехвърля ти колата, минаваш през Кат за областта в която живееш, след това отиваш в общината, регистрираш колата, плащаш данъка, и чак след това на преглед.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар