civnaov1918 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ламя - Пунто 1.1 55
Collapse
X
-
Горенето на масло и повишеният разход на гориво не е задължително да са свързани. Даже доста издухани бензинови мотори вдигат минимално разхода на гориво. Ти имаш друга причина за повишена консумация на гориво, а маслото ще се оправи със смяна на гумички на клапаните. Започни от тях, евтини са и лесно се сменят.Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.
Коментар
-
muns61 написа:Горенето на масло и повишеният разход на гориво не е задължително да са свързани. Даже доста издухани бензинови мотори вдигат минимално разхода на гориво. Ти имаш друга причина за повишена консумация на гориво, а маслото ще се оправи със смяна на гумички на клапаните. Започни от тях, евтини са и лесно се сменят.
Коментар
-
civnaov1918 написа:muns61 написа:Горенето на масло и повишеният разход на гориво не е задължително да са свързани. Даже доста издухани бензинови мотори вдигат минимално разхода на гориво. Ти имаш друга причина за повишена консумация на гориво, а маслото ще се оправи със смяна на гумички на клапаните. Започни от тях, евтини са и лесно се сменят.FIAT TEMPRA 1.6 75HP
Коментар
-
Да от спирачки може но в един момент щяха да се изядат и проблема да изчезне. От съединител - предполагам че искаш да кажеш да пребоксува, но колегата щеше да забележи че оборотите са прекалено високи за дадена скорост, и най-малкото щеше или да мирише или съвсем да изпусне и до там. Ако проблема беше само в горивото да се търси на друго място. Обаче след като разбрах колко масло е сипал за 2000км, следователно двигателя е издухан, и за да върви колата нормално колегата дава повече газ, което увеличава и разхода на гориво. Аз имам браво по каталог го дават че харчи 8,5/100 градско, правил съм тест при агресивно каране успях да достигна до малко под 15/100. При положение че разхода на това пунто по каталог е 8/100 градско, не виждам нищо странно да удари 15 ако колегата го настъпва, дали поради стила му на каране или поради проблема в самия двигател.Fiat Bravo 1.9 TD100
Коментар
-
sa6obravoto написа:Да от спирачки може но в един момент щяха да се изядат и проблема да изчезне. От съединител - предполагам че искаш да кажеш да пребоксува, но колегата щеше да забележи че оборотите са прекалено високи за дадена скорост, и най-малкото щеше или да мирише или съвсем да изпусне и до там. Ако проблема беше само в горивото да се търси на друго място. Обаче след като разбрах колко масло е сипал за 2000км, следователно двигателя е издухан, и за да върви колата нормално колегата дава повече газ, което увеличава и разхода на гориво. Аз имам браво по каталог го дават че харчи 8,5/100 градско, правил съм тест при агресивно каране успях да достигна до малко под 15/100. При положение че разхода на това пунто по каталог е 8/100 градско, не виждам нищо странно да удари 15 ако колегата го настъпва, дали поради стила му на каране или поради проблема в самия двигател.
Коментар
-
sa6obravoto написа:За течове по горивопроводите проверявал ли си?
Коментар
-
Emo91 написа:Колега един двигател от този модел върви по 150-200лв. Ако намериш читав ще ти спести главоболия едно по едно да ремонтираш и да не става. Ламбда сонда ?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар