Пунто 1.1 55к 95г.Днес засякох разхода градско - 15.3 . Никога досега не е засичана на бензин, но понеже почна да гори от една година много газ(18.8 ) реших да видя. Сменял съм свещи,кабели,филтри,масла,мембрани,клапани... Всеки ме съветва засечи я на бензин да видим Незнам какво да правя, да я продавам ли, да я подарявам ли :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ламя - Пунто 1.1 55
Collapse
X
-
Колега коя е тази гарнитура? И още нещо - този разход на бензин ли е или на газ че прочетох първото мнение пак и се обърках. Ако е на газ засечи я на бензин и тогава ще се разбере на къде да се насочиш. Ако е на бензин ми се струва че си се запътил към основен ремонт или вторични.Fiat Bravo 1.9 TD100
Коментар
-
sa6obravoto написа:Колега коя е тази гарнитура? И още нещо - този разход на бензин ли е или на газ че прочетох първото мнение пак и се обърках. Ако е на газ засечи я на бензин и тогава ще се разбере на къде да се насочиш. Ако е на бензин ми се струва че си се запътил към основен ремонт или вторични.
Коментар
-
sa6obravoto написа:Ако под доста малко означава 1000-2000км означава доста стабилно, ако е 10000км означава само стабилно. И в двата случая fuel injekcion ти е дал рецептата. Ти реши или в аптеката или в гробищата.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар