Здравейте колеги! Темата може да я има, но не открих нищо по въпроса. Вчера започна да свири ролка. Не ми е за първи път да карам със свиреща ролка. На сутринта извънградско, около 100 км/ч, трясък- нещо се удари в десния калник. Веднага загуби хидравлика, светна акумулатора и започна да загрява. Карах още 5 км за да я спра пред вилата. Прегрях я малко. Отворих капака всички ремъци са видимо там. Тя има 4 ремъка май и отделно ангренаж. Въпроса ми е какво може да се е случило. Колата винаги е добре поддържана и обслужвана, но ако е много тежък и скъп ремонт няма да я оправям! Браво 16 16в 96 г. Благодаря и весели празници желая!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
изгуби хидравлика, водна помпа,алтернатор
Collapse
X
-
Разгледах я внимателно. 4 или 5 ремъка са без ангренажния. Единствено се върти този на климатика. Има един ремък дето свършва най- високо и близо до купето. Той е и най- дебел. Мисля, че взима движение от коляновия вал. Е той е доста хлабав. Като го натисна с пръст да се опъне и завърта. От него се завъртат и агрегатите. Вероятно е някоя обтяжна ролка на този ремък, която се е разпаднала на парчета. Сега ще мисля как да я откарам до сервиз. Засякох, че тръгва да прегрява на място за 10 минути.фиат браво sx 1.6/16в/96
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар