Здравейте на всички, от скоро имам проблем, някакъв лек шум се чува отпред като я паля колата сутрин, леко съскане с прекъсване и започване отново и така докато загрее, като натисна съединителя този шум спира, пусна ли го пак се чува и така докато загрее после вече го няма. . . Има ли е някой подобен проблем? как го е решил? от какво е този шум? какво трябва да сменя? всичко по колата е ОК само това ме притеснява. (16v)
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Странен звук като съскане, само при студен двигател сутрин
Collapse
X
-
Re: Странен звук като съскане, само при студен двигател сутр
FiatV написа:Здравейте на всички, от скоро имам проблем, някакъв лек шум се чува отпред като я паля колата сутрин, леко съскане с прекъсване и започване отново и така докато загрее, като натисна съединителя този шум спира, пусна ли го пак се чува и така докато загрее после вече го няма. . . Има ли е някой подобен проблем? как го е решил? от какво е този шум? какво трябва да сменя? всичко по колата е ОК само това ме притеснява. (16v)
Коментар
-
Re: Странен звук като съскане, само при студен двигател сутр
FiatV написа:..... като натисна съединителя този шум спира, пусна ли го пак се чува и така докато загрее после вече го няма. . . ....Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар