Здравейте колеги,имам следният проблем-двигателя се дави и изкарва гориво през изпускателните колектори.Беше промил цилиндрите и аз смених мотора с друг,но когато го запалих положението е същото(изкарва гориво през изпускателните колектори)Възможно ли е проблема да е в инжекцията (дросела)?само него не смених.Моля някой ако е запознат или е имал сходен проблем,да даде съвет че нямам познания относно електрониката.Благодаря предварително.Когато демонтирах старият мотор беше пълен с бензин навсякъде,маслото беше по-малко отколкото бензина в него.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с пунто 1,2 инжекцион
Collapse
X
-
Има но постоянно ги цапа.Аз за това реших че сегментите са заминали и смених мотора.Оказа се че сегментите са читави но цилиндрите бяха промити.Предполагам че подава повече гориво от нужното,но немога да преценя на какво се дължи.Всичко е нова с изключение на всмукателните колектори и инжекцията и за това се спирам на нея.Най странното ми е че понеже гарнитурката на двуянката е пробита и от там забелязвам че изхвърля чист бензин и със стария и със новия мотор.Пълна инжекция е не моно.Как мислиш дали е ижекцията?
Коментар
-
ще я мерна ,но почети съм сигурен че нее от това.Моторът който сложих съм го слушал как работи на пунтото на което беше и чукаше супер.За това предполагам че нее от клапан.Не съм много запознат със принципа на действие на регулатора на горивото.Защото изчетох тонове литература и във други форуми молих за съвет и май от отсятата информация се спирам на него.Ще мерна и компресията за всеки случай де,човек направо в такава безпомощност не съм изпадал със кола
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар