здравейте от няколко месеца имам проблем с въпросната кола, има инсталирана газов инжекцион, но сутрин на бензин пали трудно,по скоро запали и след това изгасне.И след това пали от 2 3-тия път.Слагах добавка за почистване на дюзите,като е карам на бензин няма проблеми след това като е покарам 1,2 дена на газ пак става същия проблем.На газ си върви нормално Ако някой се е сблъсквал с подобен проблем моля да помага .Благодаря
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
пунто 1.2 мк2 2001 сутрин на бензин пали трудно
Collapse
X
-
Значи днеска ходих на газаджията времената не бяха едни и същи, нагласи ги, но на обяд отново не можах да запаля:-/ каза ми да откача маркуча до малкия филтър по този начин се изолирала газовата и да карам така и ако всичко е наред да ходя да ми е прави...няма ли да изтича газ ако го откача този маркуч.давайте акъл какво да правя благодаря
Коментар
-
След като времената вече са 1:1 ще трябва да и дадеш малко време да може бензиновото ЕКУ да си влезе в ритъм и с всяко следващо палене трябва да е все по добре или направо откачи клемата на акумулатора да рестартираш нещата, ако след тия неща все още не е наред, тогава газаджията ще трябва да я погледне пак, защото може и да е от нещо друго.punto HGT
Коментар
-
emo_pz написа:Значи ще изчакам 1,2 да видя какво ще стане.Само да отбележа, че като е студена колата не може да се изреже падат и оборотите и качили се дави и се опитва да гасне, не знам това дали е свързано, о аз всичко да кажа...благодаряКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
emo_pz написа:Да, лесно е да се каже, то е ясно, че е от бутилката, ама нз кой кранКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар