Вчера малко ходихме на пистата покрай града ни да си правим малко удоволствие с колите и като почвам да изреждам скоростите и по някое време колата почва да предърпва все едно няма бензин и неиска да върви както преди и паленето повечето пъти се осъщестява по трудно с повече въртене на стартер а като нее палено от повече време първият път пали и тресе на 200 уборота гася паля втори път и всичко е на ред но е много дразнещо да въртя толкова много на стартер по някога чак пада акумолатора
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Имам малък проблем с вървенето на браво хгт
Collapse
X
-
_NBG_ написа:Забравих да кажа че преди правеше 230 240 а сега едвам правя 220Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
_NBG_ написа:Еми тия дни ще го направя че в момента нямам много време а иначе и една лампа като дюзичка кадето пръска ми светва постоянно а ако е огаснала като поседи на тихи пак светва и като подам малко газ гаснеФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Kay_ написа:_NBG_ написа:Еми тия дни ще го направя че в момента нямам много време а иначе и една лампа като дюзичка кадето пръска ми светва постоянно а ако е огаснала като поседи на тихи пак светва и като подам малко газ гаснеКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Днес изчистих дюзите дебитомера дроселовата клапа и стъпковото моторче и колата почна малко по добре да върви но още има проблема с паленето и сега незнам защо като покарам малко и ми държи по високи обороти 1000 и малко отгоре но за жалост неможа да се свърже диагностиката пробвахме няколко пъти и не намира мотора незнам дали като е на бош а пък компа на бравото е на магнети марели мисля чее несъм сигурен но със сигурност нее на бош.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар