Здравейте,колеги. Имам едно питане. Става дума за пушене от генерацията на колата,та от какво може да е признак това? Този пушек се появява най-често при свободен ход на двигателя. Имам едно на ум от кое може да е,но ми трябва някой,който е по запознат с колата ( WhitePower,leandro и т.н. ) . Моето опасение е,че е от гумичките на клапаните.. Давайте съвети и дори,ако може някой да погледне за какво става на въпрос. Мерси предварително!ПОЗДРАВИ
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Пунто 1.4 ГТ - ПУШИ!
Collapse
X
-
Airfan написа:mvv написа:Само бяло пуши,и да,наистина ми намалява антифриза. Но възможно ли да е от гумичките на клапаните?
Коментар
-
slav4o_vt написа:Е то ся в това студеното всичко пуши бяло Но ако наистина става въпрос за пушек аз бих помирисъл на какво мирише. Ако черен пушек , миризма на нафталин и люти - богата смес. Миризма на изгоряла пържена риба и сив пушек като от въглища - гори масло.
Коментар
-
Airfan написа:Как от картерната вентилация ще харчи антифриз?Ти за течове гледа ли - в двигателния отсег и в купето?Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Маслото на дросела може да е от картерната ако не си я махнал.Иначе пушенето е от турбото. И аз имах подобен проблем с едно турбо. При мен само, че пускаше масло през сегмента от към топлата част директно в генерацията.То не знам дали има пунто което не пуши и гори масло. Освен след пълен ремонт като при Орлин.4 бири и турбината да свири
Коментар
-
DogForLife написа:Маслото на дросела може да е от картерната ако не си я махнал.Иначе пушенето е от турбото. И аз имах подобен проблем с едно турбо. При мен само, че пускаше масло през сегмента от към топлата част директно в генерацията.То не знам дали има пунто което не пуши и гори масло. Освен след пълен ремонт като при Орлин.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар