здравейтепроблема с бравата е следнияпаля, стрелките на табото отиват до край, припуква и гасне! Моля помагайте
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
brava 1,4 12 v гасне
Collapse
X
-
Не знам до колко ще съм ти от полза....но при мен това го прави, когато е паднал акумулатора Стрелките го край, пукане и стартера не върти- няма токФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Тя пали, но дали алтернатора зарежда? Аз не съм от най-запознатите лица само налучквам понеже подобни симптоми и при мен са се появявали. И моята е 1,4 12В. Успех в разрешаването на проблемаФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Добре де това и на двете горива ли го прави или само на едното ? има вероятност и стъпковия мотор да е,щом казваш че като я държиш в обороти е ОК... припукването къде е в ауспуха или в колектора ? Кога се появи тоя проблем .... провери ли буксите на всякъде .... ??Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150.
Коментар
-
То че и ТПС-са е сдал багажа е едно на ръка , щом има гориво в цилиндрите значи няма хубава искра ако въобще я има , проверете свещите кабелите и бобината както каза колегата по нагоре.Но ако ще сменяш ТПС по добре си вземи направо моноинжекциона от друг фиат защото не е препоръчително потенциометъра да се отваря.Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150.
Коментар
-
на диагностиката пишеше сензор обороти търсих българските сайтове но не намерих никъде такъв сензор намерих го единствено в ebay wap.ebay.co.uk/Pages/ViewItem.aspx?nborh=&emvAD=420x521&nbpr=1&nbcol=1% 7Cunknown&ebayref=/itm/FIAT-DOBLO-STILO-BRAVO-BRAVA-SPEEDO-SPEEDOMETER-RPM-SENSOR-NEW-46817374-SS8-/150858846874този форум най отдолу на форума има една картинка там е отбелязано с номер 17 че е този сензор обороти, но на двигателя не го откривам axm-auto.com/pBB2/viewtopic.php?t=2277&postdays=0&postorder=asc&star t=100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар