Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пунто Спортинг Мк2 vs 1.2 8v

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Пунто Спортинг Мк2 vs 1.2 8v

в момента сум собственик на Фиат Пунто Мк2 1.2 8v 2000 и от известно време се замислqм дали да не си взема Спортинг версиата с 80 bhp ,дали си заслуява цqлата разправиa естествено като изклъчим че спортинга е 100 пути по-красив и от обикновениa Марк 2,молq за свети : )

Re: Пунто Спортинг Мк2 vs 1.2 8v

puntomania написа:
    в момента сум собственик на Фиат Пунто Мк2 1.2 8v 2000 и от известно време се замислqм дали да не си взема Спортинг версиата с 80 bhp ,дали си заслуява цqлата разправиa естествено като изклъчим че спортинга е 100 пути по-красив и от обикновениa Марк 2,молq за свети : )
    Разликата във вървенето е осезателна.

Коментар

Ж тожа сум сигурен че е така,жупроса е дали си стружа "размqната" защото спортинга пук е малко по-скуп за гледане , но се си мислq че си стружа защот предлага един куп неща пожече от бажниq му брат :D

Коментар

Според мен си заслужава само ако си намериш бартер с някакво скромно доплащане от твоя страна за проверен спортинг. Иначе аз бих го направил, защото салона е в пъти по свестен ( стига да не са скъсани седалките, което често се среща) външно е с някоя визуална красота в повече. 6 степенна скоростна кутия ( някак винаги ми се е искало кола с 6 скорости( все още нямам хаха) 22 та коня са си 22 коня а за по- скъпата поддръжка силно ме съмнява. Мисля че колите са едно към едно като изключим скоростната кутия и по големите накладки отпред.

Коментар

Insane написа:
          Според мен си заслужава само ако си намериш бартер с някакво скромно доплащане от твоя страна за проверен спортинг. Иначе аз бих го направил, защото салона е в пъти по свестен ( стига да не са скъсани седалките, което често се среща) външно е с някоя визуална красота в повече. 6 степенна скоростна кутия ( някак винаги ми се е искало кола с 6 скорости( все още нямам хаха) 22 та коня са си 22 коня а за по- скъпата поддръжка силно ме съмнява. Мисля че колите са едно към едно като изключим скоростната кутия и по големите накладки отпред.
          Общо жзето си праж,но поддруйката и обслуйжането на спортинг е наистина малко по-скупа и слойна от на обикножениq 1.2 но и мен много ме блазни 6-тата скорост ,а и като цqло са му куси предажките което означажа доста пургажо ажтомобилче ж града и 6та изжун градско би трqбжало да успокоqжа мотора и да не качжа много разхода.Попражете ме ако мислq грешно :D

Коментар

Човек, от всякъде си струва. Стига с тая поддръжка та поддръжка... Колко поддръжка иска едно Пунто...

Коментар

Working...
            X