в момента сум собственик на Фиат Пунто Мк2 1.2 8v 2000 и от известно време се замислqм дали да не си взема Спортинг версиата с 80 bhp ,дали си заслуява цqлата разправиa естествено като изклъчим че спортинга е 100 пути по-красив и от обикновениa Марк 2,молq за свети : )
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пунто Спортинг Мк2 vs 1.2 8v
Collapse
X
-
Re: Пунто Спортинг Мк2 vs 1.2 8v
puntomania написа:в момента сум собственик на Фиат Пунто Мк2 1.2 8v 2000 и от известно време се замислqм дали да не си взема Спортинг версиата с 80 bhp ,дали си заслуява цqлата разправиa естествено като изклъчим че спортинга е 100 пути по-красив и от обикновениa Марк 2,молq за свети : )
-
Според мен си заслужава само ако си намериш бартер с някакво скромно доплащане от твоя страна за проверен спортинг. Иначе аз бих го направил, защото салона е в пъти по свестен ( стига да не са скъсани седалките, което често се среща) външно е с някоя визуална красота в повече. 6 степенна скоростна кутия ( някак винаги ми се е искало кола с 6 скорости( все още нямам хаха) 22 та коня са си 22 коня а за по- скъпата поддръжка силно ме съмнява. Мисля че колите са едно към едно като изключим скоростната кутия и по големите накладки отпред.
Коментар
-
Insane написа:Според мен си заслужава само ако си намериш бартер с някакво скромно доплащане от твоя страна за проверен спортинг. Иначе аз бих го направил, защото салона е в пъти по свестен ( стига да не са скъсани седалките, което често се среща) външно е с някоя визуална красота в повече. 6 степенна скоростна кутия ( някак винаги ми се е искало кола с 6 скорости( все още нямам хаха) 22 та коня са си 22 коня а за по- скъпата поддръжка силно ме съмнява. Мисля че колите са едно към едно като изключим скоростната кутия и по големите накладки отпред.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар