Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Удря ли клапани купе 2.0 16V при скъсване на ремък?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Удря ли клапани купе 2.0 16V при скъсване на ремък?

Удря ли клапани купе 2.0 16V при скъсване на ремък? Извинчвам се ако има такава тема вече ама аз ненамерих (пиша от телефон и плача на пътя)
    Не карайте по-бързо от колкот вашият ангел пазител може да лети

Почти съм сигурен,че удря.Но нека някой по-компетентен да каже.

Коментар

естествено че да
      Powered by Emzo

Коментар

evgeni85 написа:
        естествено че да
        Това е лошо мнооооого лошо

Коментар

Кво стана
          Powered by Emzo

Коментар

Не, не ги удря. Много нежно ги криви.
            Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

Скъса се ремъка както тръгвах. Ако се размина само с няколко криви клапани..... да не е отишло някое бутало зян само

Коментар

pitbull1777 написа:
                Скъса се ремъка както тръгвах. Ако се размина само с няколко криви клапани..... да не е отишло някое бутало зян само
                Сори....влизаш във филма.
                Powered by Emzo

Коментар

Абе ще видя филма като я закарам при майстора да видим каква цена ще ми каже и дали ще има обява за купе на части хахаха

Коментар

pitbull1777 написа:
                    Абе ще видя филма като я закарам при майстора да видим каква цена ще ми каже и дали ще има обява за купе на части хахаха
                    Виж моя филм какъв беше малко по надоло в раздела е.... но ти казвам че цената ще е от 400 до 1000 , те само за работа ще ти вземат от 150 до 300 .... според зависи.... знам колко ти е гадно преживях го доста скоро Пожелавам ти успех и бързо връщане на пътя.Aз бях без кола близо месец и полвина :S
                    Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
                    И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150
                    .

Коментар

cs_aleksandar написа:
                      pitbull1777 написа:
                      Виж моя филм какъв беше малко по надоло в раздела е.... но ти казвам че цената ще е от 400 до 1000 , те само за работа ще ти вземат от 150 до 300 .... според зависи.... знам колко ти е гадно преживях го доста скоро Пожелавам ти успех и бързо връщане на пътя.Aз бях без кола близо месец и полвина :S
                      Така го смятам и аз 300-400 кинта като аз няма да плащам за ремонта това само за частиП.п колега сега ти изчетох темата и. ...... филма наистина е бил голям наистина ми бешв полезна щото и аз мислех за друга глава да купувам ама майстора ми ме разколебаваше ама бях 50/50 да него послишам (братовчед ми е и няма да ми вземе пари така че няма смисъл да ме прецаква) ще си правя моята само да вържа някой лев. Така че при мен опира само до части. Най гадното е че в петък ми доидоха макферсоните и ..... неможах да ги сложа и да им се порадвам

Коментар

Working...
                      X