Колеги дали ще стана дюзи от Типо 2.0 или евентуално 2.0 16 на типо 1.8 и.е че ми се иска малко да го позасиля Също от какво друго ще стане да сложа по голям дросел ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
По-големи дюзи на Типо?
Collapse
X
-
Re: По големи дюзи на Типо
Valiosport написа:Колеги дали ще стана дюзи от Типо 2.0 или евентуално 2.0 16 на типо 1.8 и.е че ми се иска малко да го позасиля Също от какво друго ще стане да сложа по голям дросел ?Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
-
Re: По големи дюзи на Типо
S_BANKOV написа:Valiosport написа:Колеги дали ще стана дюзи от Типо 2.0 или евентуално 2.0 16 на типо 1.8 и.е че ми се иска малко да го позасиля Също от какво друго ще стане да сложа по голям дросел ?Теоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
-
Механичния инжекцион е грешка на смешници като мерцедес, форд, вагин групата и т.н. Въобще не му трябва никакво инфо за тази простотия. Става да караш на бензин 200 000км и да го хвърлиш на вторични. Газови уредби и други такива изобщо не ги понася, вечни проблеми след това и на газ и на бензин. Колите поне като се прецакат на бензин на газ нямат проблеми, да ама свръхмодерния механичен инжекцион яко те е.ава с оборотите на газ колата ти гасне и т.н...1990 TEMPRA SX 1.4 Carb
Коментар
-
Tempras написа:Механичния инжекцион е грешка на смешници като мерцедес, форд, вагин групата и т.н. Въобще не му трябва никакво инфо за тази простотия. Става да караш на бензин 200 000км и да го хвърлиш на вторични. Газови уредби и други такива изобщо не ги понася, вечни проблеми след това и на газ и на бензин. Колите поне като се прецакат на бензин на газ нямат проблеми, да ама свръхмодерния механичен инжекцион яко те е.ава с оборотите на газ колата ти гасне и т.н...Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар