Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Смяна на двигател

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Е колеги, днес снимаха колата и човека си ми каза без да се замисля: ТОТАЛ! Ще започна най-вероятно до седмица да я разглабям и тогава ще решавам какво да правя с това, което е останало от нея...

Коментар

Търсиш същата и си имаш резерви.
      FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
      Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

Качваш частите с хубави цени и снимки в продавалника и ще си правиш редовни разходки до Еконт.Ако пък не ти се занимава, дай да я спазарим, че отдавна не съм си цапал ръцете с масло :D
        "Без сърца, сме просто машини"
        Toyota Prius 1.5 Hybrid
        EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

За сега не я продавам. Имам друга на части, но нямам купето (отиде на вторични). Ще видя какви пари ще събера за друга и после ще решава какво да правя с тази. Иначе много бих искал да и чуя мотора как ми мърка....

Коментар

Честно ти казвам, като гледам как се е набил в купето, ще е цяло чудо ако е здрав.
            "Без сърца, сме просто машини"
            Toyota Prius 1.5 Hybrid
            EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

На пръв поглед е здрав. Поогледах днес от където можах и ми се струва, че всичко е наред. Трябва да изцхакам няколко дни да дойдат от София от застраховката да я погледнат и те, и тогава ще го сваля да видя в действителност в какво състояние е.

Коментар

Working...
              X