За маслото и аз се чудих, ама нито капи нито пуши прекалено много, но е факт маслото го няма в мотора. Аз мисля, че е то калпава марка на маслото. Четох някъде подобен коментар, че с калпаво масло го горяла бързо и след това е сложил SELENIA и никъв проблем. Аз сложих няква немска синтетика и от тогава до сега повече от 1200 км не е мръднало, да чукна на дърво. Забравих да спомена, че веднага след палене по някой път светва лампата за висока температура на водата. Момчета благодаря за коментарите ви, за сега спирам да пиша за моята кола, че много различни стават и излизаме от темата.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ламбда сонда или катализатор стило 1.6???
Collapse
X
-
бобо написа:Ами като е студено малко се мъчи с паленето. Не, че не пали напротив от първия път, ама се усеща как бавно върти. Ще сменям акумулатора тоя месец преди да ме е оставил някъде. Е можи ли тая грешка да свети винаги при една и съща скорост, винаги се появява и угасва по един и същи начин?!? Някой път ми светва и лампата ASR и EBS или нещо такова ама много много рядко. Значи казвате да не пипам катализатор или сонда преди диагностика.Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар