Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Удря ли клапани 1.2 8v, 60 к.с. при скъсване на ремък?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Удря ли клапани 1.2 8v, 60 к.с. при скъсване на ремък?Грешен раздел -> ПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.org

Re: Удря ли клапани 1.2 8v, 60 к.с. при скъсване на ремък?

Hristo Dimov написа:
    Не.

Коментар

Значи е с освободени бутала? От два три дни чувам неспецифичен звук от обтягащата ролка...

Коментар

все пак това не значи че трябва да караш така,а да я смениш.да те остави на пътя е също достатъчно голямо зло

Коментар

Hristo Dimov написа:
          Значи е с освободени бутала? От два три дни чувам неспецифичен звук от обтягащата ролка...
          твърдо не удря-изпитах го на собствен гръб аз счупих оптяжната ролка и просто угасна после смених с нова и всичко заспапо добре си ги смени не са скъпи и ролката и ремъка
          Шофирай разумно, на пътя не си сам.
          Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
          Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
          Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

Знам,че не е скъпа, но този месец съм доста назад с парите...Може би другия ще я сменя. Пък и ремък и водна помпа покрай нея...Благодаря, че все пак ме успокоихте, че дори да скъса ремък, няма клапаните да пострадат!Поздрави!

Коментар

За кое 1.2 8v, 60 к.с. ? Говорим на Мк1 SPI , или на Мк2 MPI ?
              >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

МК2 - 2001г.

Коментар

Hristo Dimov написа:
                  Знам,че не е скъпа, но този месец съм доста назад с парите...Може би другия ще я сменя. Пък и ремък и водна помпа покрай нея...Благодаря, че все пак ме успокоихте, че дори да скъса ремък, няма клапаните да пострадат!Поздрави!
                  Ролка 6 лв, ремък 30 лв. Ако нямаш 36 лв, по-добре не карай кола въобще. Не се засягай.

Коментар

Working...
                  X