Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с оборотите на пунто МК1

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем с оборотите на пунто МК1

Здравейте колеги от една седмица имам проблем с оборотите на колата само на ПХ само на бензин на пунтото от подписа Проблема е следния http://vbox7.com/play42ac86a50 правиго постоянна без значение дали е загряла или не с изключение на вчера работеше перфектно но днес уви пак на газ нямаше никакви проблеми до днес започна да ми държи високи обороти на загрял двигател оборотите са 1200 1500 (проблема се появи след като заредих от шел не знам дали проблема е от газта ще разбера като свърши и сипя от другаде ) След като започна даго прави смъкнах дросела и стъпковото моторче и ги почистих и след почистването проблема остана Аз мисля че е заминало стъпковото моторче Забравих да спомена че колата придърпва когато е под 2000 об. Yellow_Flash_Colorz_PDT_33

А ТПС-а защо го изключваш?Размърдвай го бавно и виж ще имали промяна на оборотите,ако е да,значи е той.
    Fiat Marea 1.6 16V ELX 2000г.CNG,Opel Antara 2,2 163kc.
    ex:Fiat Regata 1714D;ex:Fiat 125P

Коментар

Днес след обед и изкарах буксата на ЕКУто за 1/2 часа след това запалих и нямаше никакви проблеми нито на бензин нито на газ маи най-добре пак ако почне да прави така да ида на диагностика,а и след ваденето на буксата на компа сега започна като удари прекъсвача на газ и като пусна газта гърми зверски в крайното гърне само огън където не излиза Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 луда работа... :Д Аз си мисля че е стъпковото моторче защото преди време само като му изкарам буксата и колата забива на 2000об. ПХ,а сега като я извадя няма никаква промяна в работата на двигателя

Коментар

Working...
      X